Никой не заслужава да бъде мамен от половинката си. Никой не

...
Никой не заслужава да бъде мамен от половинката си.
Никой не
Коментари Харесай

Това са зодиите, които са най-склонни да преглътнат изневяра

Никой не заслужава да бъде мамен от половинката си.
Никой не заслужава да преживее болката от изневярата, както и това да се чуди за какво не е бил задоволително добър и какво е предиздвикало сътрудникът му да потърси фамилиарност отвън връзката, когато в действителност другият човек е виновникът.
И все пак има хора, които са склонни да простят изневярата на половинката си в името на общото бъдеще.
Най-често тези хора са родени под някой от следните три зодиакални знака:

Везни
Везните са едни от най-милите и опрощаващи знаци в зодиака. Те се пробват да видят най-хубавото в хората, тъй че в случай че някой им изневерява, само че те вътрешно считат, че връзката им си заслужава спасяването, има възможност да дадат на този човек още един късмет. Хората от този знак обаче са наясно и с това какъв брой костват. Те знаят своята стойност и в случай че усетят, че сътрудникът им не е откровен в извинението си или че има риск да направи същата неточност повторно, тогава те по-скоро няма да създадат компромис. Везните схващат смисъла на прошката, само че не всеки път са подготвени на помиряване. Те могат да преглътнат измяната на половинката си и да ѝ простят, за това, на което са били подложени, само че това не значи, че те ще останат в тази връзка безусловно.

Рак
Ракът постоянно се пробва да влезе в ситуацията на другия. Той изпитва състрадание и знае, че хората вършат неточности. Освен това личностите от този знак са мощно привързани към околните си и в действителност рядко биха събрали куража да си тръгнат от една връзка, даже и да се сблъскат с невярност и оскърбление. Ако разбере, че половинката му кръшка, първият инстинкт на Рака ще бъде да се опита да оправи нещата в връзките, да възроди пристрастеността и любовта във връзката. Но в това време Раците са необикновено чувствителни и в никакъв случай не не помнят неприятното. Тоест един път в случай че някой нарани възприятията им, те надали ще му се доверят още веднъж в бъдеще. Съмнението ще остане спотаено в душата им и те постоянно ще се чудят дали този човек в действителност желае да бъде с тях. Така че, в случай че заловен колегата си в невярност, те евентуално ще му простят, само че връзката в никакъв случай повече няма да е същата. Въпреки че ще направи всичко допустимо да елементарни на обичания си, Ракът ще си има едно мислено и е доста допустимо да е по-малко грижлив, благ и толерантен в бъдеще.

Риби
Рибите имат големи сърца. Те постоянно се пробват да видят обстановката от гледната точка на другия човек, тъй че в случай че бъдат излъгани, има огромен късмет да простят на половинката си и да се опитат да останат във връзката. За тях другарството в връзките е най-важно, доста по-важно от половата връзка. Затова те няма да могат да продължат сантиментална връзка с някого, който им е изневерил, само че не се е покаял и не се е опитал да резервира положителния звук и тези по този начин значими другарски връзки. На Рибите им е мъчно да се откажат от хората, на които държат най-вече, тъй че изневярата не значи, че в никакъв случай повече няма да проговорят на своя некоректен сътрудник. По-скоро това значи, че те може да охладнеят в съкровен проект, а тъкмо това в даден миг може да постави общото бъдеще под огромен въпрос.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР