Никой не ни чува - нито обществото, нито политици. Тези

...
Никой не ни чува - нито обществото, нито политици. Тези
Коментари Харесай

Близки на загинали при катастрофи: Никой не ни чува, болката не може да се опише

" Никой не ни чува - нито обществото, нито политици. Тези родители също се нуждаят от поддръжка, нужна е психична помощ, усещаме се сами. Когато се качиш зад кормилото пийнал, дрогиран и настъпваш газта до дъно това не е непредумишлено ликвидиране ", съобщи в " Денят стартира " Петя Иванова, изгубила сина си при злополука.

" Болката не може да се опише. Когато си отговорен за нещо най-малкото, което дължиш, е опрощение ", добави Галина Георгиева, майка на починало момче.

" Допълниха се хипотези за тежките случаи - отводът от тест, придвижване с превишена скорост с повече от 50 километра в час, минаването на алено, което е стъпка в вярната посока. Превенцията е извънредно значима ", сподели още Илия Тодоров, Българска асоциация на потърпевши при произшествия.

По думите му е належащо да се лишават колите на пияни и дрогирани водачи преди да са създали злополука, от която ще има жертви.

" Това ще е спиращо, с предпазен темперамент. Действията на систематичните извършители - джигити, с мислене и настройка за тежко тъпчене на всички правила, би трябвало да бъдат парирани, би трябвало да бъдат осъдени и те да не са на пътя ", сподели още Илия Тодоров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР