Никой не може да оспори огромния талант на Мерил Стрийп

...
Никой не може да оспори огромния талант на Мерил Стрийп
Коментари Харесай

Мерил Стрийп показа класа на филмовия фестивал в Торонто

Никой не може да оспори големия гений на Мерил Стрийп - една от великите актриси на нашето време, за която като че ли няма невероятно преобразяване.

Гледали сме я както в драми, по този начин и в комедии, а контрастът сред жанровете на продукциите не е никакво предизвикателство за нея. Тя е същински хамелеон в киното.

Ето за какво не е изненада, че беше почетена на специфична церемония вечер, част от Международния кино фестивал в Торонто, на който същия ден бе показана последната лента на Стивън Спилбърг с нейно присъединяване - "Пералнята ".

Да събитието бяха почетени още артистът Хоакин Финикс и режисьорът Тайка Уайтити.

Стъпвайки на аления килим, 70-годишната актрисата показва същинска класа. За събитието тя се бе спряла на елегантна черна рокля с дълги ръкави, обсипана с нежни бели кокичета, които, "падащи " от раменете ѝ надолу, последователно се разреждаха, а цветовете им се затваряха.

Кройката на тоалета се спускаше свободно, придавайки чувство за ефирност и женственост. За да приключи цялостната си визия, Стрийп беше избрала обувки на висок ток, които пасваха идеално на дрехата, черна дизайнерска чанта, златни обеци вид халки и слънчеви очила с кръгли стъкла.

И до момента в който тя позираше за фотосите, към нея се причислиха екранните ѝ сътрудници Гари Олдман и Антонио Бандерас - надлежно в тъмносин и черен костюм, като и двамата носеха яките на ризите си разкопчани, без папийонка или вратовръзка.

В балната зала на хотела "Fairmont Royal York ", където се състоя церемонията по връчване на премиите, Стрийп стартира речта си за приемане на оценката пеейки "О, Канада! ". После изброи канадци, които обича, измежду които бе и певицата Джони Мичъл.

После обаче продължи съществено:

"Този фестивал, по този начин друг от останалите, прави значима къса напред към смяната, давайки късмет както на дамите режисьори, по този начин и на историите, в чийто център е нежният пол. Толкова съм щастлива и признателна за това ", акцентира актрисата.

Тя приключи с думите:

"Времето е в действителност малко... Осъзнаваш това, когато стигнеш избран стадий в живота си, по тази причина всички би трябвало да вършим неща, които са от голяма важност ", прикани Стрийп.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР