Никой не може да каже колко бюлетини са подправени на

...
Никой не може да каже колко бюлетини са подправени на
Коментари Харесай

Христо Иванов, ДБ: Никой не може да каже колко гласа са подправени на първия тур

Никой не може да каже какъв брой бюлетини са подправени на първия тур на локалните избори, това съобщи съпредседателят на Демократична България Христо Иванов в “Лице в лице ” по bTV. “Излезте и гласувайте, това е единствения лек ”, съобщи той. За недействителните бюлетини Иванов разяснява, че това са 420 хиляди гласа. “Това е един голям български град ”, разяснява той е още веднъж акцентира, че единствено всеобщо гласоподаване ще спре машината за замяна на вота.

“ДАНС на Радев и председателските препоръки провокираха операцията ”, съобщи Христо Иванов, като упрекна и Министерство на вътрешните работи в безучастие.

Водещата Цветанка Ризова подсети, че вътрешният министър е на ПП-ДБ. “Това държавно управление не може да се назова наше, ние задаваме дневния ред по главните национални цели ”, сподели в отговор Христо Иванов.

Лидерът на Демократична България обаче съобщи, че кабинетът “Денков ” е вярното държавно управление, което може да приключи най-накрая бавния развой на европеизация на България. Христо Иванов акцентира, че не всички министри и членове на държавното управление устоят на отговорността, която би трябвало да носят. Според него акад. Денков и Мария Габриел би трябвало да решат този проблем.

Христо Иванов съобщи, че балотажите, изключително в този в София е доста значим, тъй като ще дефинира по какъв начин ще се развива страната.

“Ние не се опасяваме да отидем на последващи парламентарни избори, тъй като компромисите, които направихме, са поради националните цели ”, по този начин разяснява Христо Иванов опцията ГЕРБ да се откажат от така наречен сглобка.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР