Никой не ми е предложил да водя листа на ПП,

...
Никой не ми е предложил да водя листа на ПП,
Коментари Харесай

Радостин Василев: Кръгове около ГЕРБ се реставрират в Националната спортна база и тотото

„ Никой не ми е предложил да повеждам листа на Политическа партия, това е общо решение “

„ Габрово е един от бастионите на ГЕРБ “

„ Разговорът ми за присъединяване в листите на Политическа партия беше с Кирил Петков и Асен Василев. Не става дума някой да ми е предложил, това е общо решение на управленията на Гражданското придвижване и на „ Продължаваме промяната„.

Това съобщи пред БНР Радостин Василев, министър на спорта от квотата на Има Такъв Народ в кабинета „ Петков “, един от напусналите партията на Слави Трифонов, по-късно той създаде и оглави Гражданско придвижване „ Силна България “. На парламентарните избори на 2 октомври Радостин Василев ще води листата на Политическа партия в Габрово.

„ Ще се опитаме на национално и на районно равнище да променим наложения през последните повече от 15 години модел за ориентиране на запас в избрани хора, а не в социална изгода. Това е доста ясно видимо в Габрово. Габрово е един от бастионите на ГЕРБ„, уточни той и изясни, че ще застане против Томислав Дончев, който там води листата на ГЕРБ:

„ Г-н Дончев за първи път ще бъде подложен в обстановка, в която не да стои на масата до Бойко Борисов и да му приглася, а да изяснява по какъв начин той е лейтенант на един от най-дискредитираните политици, довели България до цялостен провал. Регресът в Габрово – демографски, стопански и обществен – е обвързван директно с присъединяване на Томислав Дончев в управлението„. 

Василев акцентира, че оттеглянето на Яна Балникова от листите на Политическа партия не е поради него, а по персонални аргументи.

В предаването „ Хоризонт за вас “ някогашният министър на спорта разяснява измененията, направени от служебния министър Весела Лечева:

„ Да излязат вписванията в сдруженията, с цел да видя дали това са действителните хора, които ще ги ръководят, и тогава ще направя конференция, с цел да покажа на кои тъкмо хора има доверие госпожа Лечева. Ще попитам дали тя им има доверие, или избрани кръгове, които диктуват сега какво би трябвало да става в спорта. Кръгове към ГЕРБ се реставрират в Националната спортна база и Българския състезателен тотализатор„. 

Интервюто на Снежана Иванова с Радостин Василев в предаването „ Хоризонт за вас “
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР