Никой не иска да управлява наистина и да носи отговорност

...
Никой не иска да управлява наистина и да носи отговорност
Коментари Харесай

Главният стратег на Радев: Никой не иска да управлява

Никой не желае да ръководи в действителност и да носи отговорност в такава обстановка. Това съобщи шефът на Стратегическия съвет на президента Румен Радев и консултант на служебния министър председател Гълъб Донев проф. Александър Маринов пред бТВ.

Ето какво още сподели той:

През юли няма по какъв начин да има избори, а и никой не желае избори през август. Така че в случай че не се сформира държавно управление в този момент и се наложи да се създадат избори, то те най-добре би било да са през септември.

Месец Народното събрание не е приключил един грам потребна работа, всичко друго са механически условия – да се избере ръководител и други

Ще става все по-трудно на страната да обезпечава нужните обществени заплащания, защото след 10 юни е доста евентуално да няма работят бюджет. Разходите са сензитивно повече от приходите.

Много бих желал да има постоянно държавно управление, България се нуждае. Към този миг обаче е малко евентуално да бъде формирано държавно управление.

Ако бъде освободен основният прокурор, кой ще избере новия, какво ще се случи с Висшия правосъден съвет? В конституцията няма период, в който президентът да би трябвало да подпише декрет за нов основен прокурор.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР