Никой не е прекалено зает, когато иска да те види.

...
Никой не е прекалено зает, когато иска да те види.
Коментари Харесай

Мъжът, който държи на жената до себе си винаги ще отдели време за нея

Никой не е прекомерно ангажиран, когато желае да те види. Всичко е до желанието, блага. И в случай че този мъж в действителност държи на теб, той ще направи всичко допустимо, с цел да прекарате време дружно.

Независимо дали става въпрос за през целия ден или за един апетитен обяд. Той ще се освободи от уговорките си, даже и да са му значими. Знаеш ли за какво? Защото ти си по-важна от тях. Ти си най-важната за него. Негов приоритет. Помни това.

И в случай че всякога, когато искаш да се видите,  той се оправдава с работата си и заетостта си, то най-вероятно повода е напълно друга. За страдание. Никой мъж не е прекомерно ангажиран, с цел да види обичаното си момиче.

Ето по какъв начин да познаеш

Той се пробва да те види, когато може

Ако се чудиш дали той в действителност е прекомерно ангажиран или просто се извинява, виж какъв брой доста се пробва да те види. Винаги ли те търси, когато има свободно време или макар него те отбягва. Прави ли всичко допустимо, с цел да се видите или очевидно избира да излиза с други или да остане самичък, когато е свободен. Разбира се, той може да е доста изтощен и това е изцяло обикновено. Но в случай че всякога се оправдава с това, най-вероятно повода е друга.

Ако той те харесва задоволително, той ще откри най-малко малко време, даже в случай че има единствено двадесет минути, с цел да ти се обади в обедната си отмора.

Той ти оказва помощ, когато има опция

Но един от най-ясните знаци е да гледаш дейностите му, а не да вярваш в думите му. Ако той се пробва да ти помогне, когато може, макар че е ангажиран, тогава евентуално те харесва и в действителност е доста ангажиран. А в случай че не прави нищо за теб и всякога, когато го помолиш за помощ, той евентуално употребява заетостта си единствено като опрощение, с цел да прикрие неналичието на интерес и угриженост.

Той се свързва с теб незабавно, когато се освободи

Когато той е прекомерно ангажиран, само че въпреки всичко те харесва, той употребява свободното си време, с цел да го прекара с теб. А в случай че просто употребява натоварения си график като опрощение, не очаквай да те потърси, даже и да е ден за отмора. Той ще избра нечия друга компания, само че не и твоята.

Той може да се мотае с другари, да отиде на празненство, да работи по непряк план или даже да се среща с други девойки. И още веднъж ти не си в графика му. Но не тъгувай, блага. По този метод ти разбираш, че не държи на теб. А не заслужаваш подобен мъж. Нито пък заслужаваш да живееш в илюзия.

Един ден ще срещнеш този мъж, който ще намира време за теб, даже и в най-натоварените си дни. Защото ще те обича и ще държи на времето, прекарано с теб. И на теб самата.

Той отсрочва

Мъж, който те харесва, не разрешава на една анулирана среща да дефинира прекарването ви дружно. Той пренасрочва. Дори в случай че бъде извикан на работа късно или има милион неща, които се случват в живота му, той прави всичко допустимо, с цел да се види и с теб, макар заетостта си.

Винаги е подготвен да откри време и се пробва да съчетава нещата. А в случай че не може да те види, тогава не стопира да ти се извинява, тъй като в действителност държи на теб. А мъж, който просто ти споделя, че е ангажиран и не се пробва даже да си извършите други проекти за идващ ден, най-вероятно употребява работата си като опрощение.

Казва ли истината?

Наистина ли е прекомерно ангажиран или просто не се интересува? Един от най-ясните способи да схванеш е да наблюдаваш дали той споделя истината, а обществените мрежи споделят всичко. Разбира се, някои момчета са умни играчи и ще скрият отпечатъка си в обществените медии, когато се оправдават. Но има и такива, които няма да съумеят да скрият лъжите си.

Много е неприятно, когато той ти каже, че ще работи до късно вечерта, а час по-късно разгласява фотография от ресторант с другари. Е, може би не е чак толкоз ангажиран.

Той работи интензивно, с цел да бъде заслужен за теб

Друг знак, че той в действителност е прекомерно ангажиран, е, че работи интензивно и ненапълно, с цел да се потвърди пред теб и да ти покаже, че е заслужен за твой сътрудник.

Начинът да схванеш дали това е по този начин е, че той се гордее с работата си и ти споделя за това, което прави. Той не просто прави неразбираеми извинения или споделя, че е „ ангажиран “, без да прецизира. Той с горделивост ти споделя за какво е прекомерно ангажиран, а твоята благодарност и хвалба значат доста за него.

Когато мъжът се усеща почитан, потребен и нужен, е по-вероятно да почувства мощно привличане към дамата, която го кара да се усеща по този метод.

Не може да ти каже за какво е ангажиран

Вероятно е много необичайно, когато го попиташ за какво е толкоз ангажиран, той да не може да ти даде отговор. И идва моментът на лъжата. Нормално е, когато си употребявал подправената претовареност като опрощение, да не може да отговориш на сходен въпрос.

Може би не е очаквал да бъдеш чак толкоз любопитна, тъй като си мисли, че като си хлътнала по него, не би го тормозила с сходни въпроси. В същото време, в случай че харесваш този мъж, няма причина да не си любопитна с какво в действителност е ангажиран. Ако той е доста неразбираем или отхвърля да каже, това евентуално е единствено опрощение.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР