Никой не е казал, че опозицията за всичко трябва да

...
Никой не е казал, че опозицията за всичко трябва да
Коментари Харесай

Томислав Дончев с коментар за мандата на БСП: ГЕРБ не е опозицияна всяка цена

Никой не е споделил, че опозицията за всичко би трябвало да е срещу. Безкомпромисна, зла и свадлива съпротива не оказва помощ на никого, съобщи в ефира на bTV депутатът от ГЕРБ Томислав Дончев, разяснявайки решението на Румен Радев да даде третия мандат на Българска социалистическа партия.
„ Българско държавно управление обаче не би трябвало да се конструира някъде отвън България и второ – вътрешни проблеми не би трябвало да се вземат решение посредством външни фактори “, сподели той.
„ В момента, в който държавното управление загуби парламентарна поддръжка, бе най-логично да се желае избор на съмнение. В наш интерес беше другояче Политическа партия да продължат до дъно. Така те щяха да се харесват все по-малко на българите. От позиция на страната обаче, държавното управление не се оправя “, безапелационен бе Дончев.

Според него държавното управление има доста грехове: „ Не приказваме дори единствено за секторните грехове. Най-големият грях на кабинета „ Петков “ е рушенето на политическата система, краденето на депутати и уговарянето им да изоставен дадена партия “, съобщи политикът.

„ Исторически, в случай че някой е правил нещо във връзка с диверсификацията, това е ГЕРБ “, безапелационен бе Дочнев.

„ Повече източници на газ значи освен сигурност, само че и опция да се избира най-хубавата цена “, добави той.

По думите му историята с кюлчетата в спалнята на Борисов е нелепа: “Ясно е, че от дистанцията на времето ще се разбере, че това е скроено с политическа цел‘, сподели той.

„ Не ме карайте да разясня и други фотоси, които са по-скандални и излязоха нескрито, само че не желая да смъквам летвата по този начин ниско и да ги коментирам‘, сподели Дончев във връзка на фрагментите с Лена Бориславова и Кирил Петков.

„ Не съм политически шаман. Все отново е допустимо да има държавно управление с третия мандат. Трансферният прозорец още е отворен очевидно. Интересно е обаче по какъв начин преди месец едно ще са дали своят вот по един метод, а след месец по тотално друг. Може да е глас от отвъдното, само че ще гадаем единствено “, сподели той.

Дончев още веднъж акцентира, че ГЕРБ не е съпротива непременно.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР