Никой не е имунизиран срещу изневерите, дори и холивудските звезди.

...
Никой не е имунизиран срещу изневерите, дори и холивудските звезди.
Коментари Харесай

Натали Портман разбра, че съпругът ѝ е изневерил, а реакцията ѝ ще ви изуми

Никой не е ваксиниран против изневерите, даже и холивудските звезди. Всъщност, както може би сте забелязали, Холивуд и изневерите някакси вървят ръка за ръка. И Натали Портман влезе в Клуба на разрушените сърца. Тя и нейният брачен партньор, балетистът Бенджамин Милепиед, се борят да спасят брака си, откакто актрисата разбра, че той е имал спекулация с 25-годишна жена.

Източници настояват пред Page Six, че звездната двойка, която се ожени през 2012 година, се е разделила предходната година, само че е съумяла да преодолее проблемите във връзката си. Сега обаче бракът им още веднъж е разтресен от разкритията, че той ѝ е изневерявал.

Папарашки снимки от Франция демонстрират, че бившият главен танцьор на балета на Ню Йорк е прекарвал времето си прелестно с младата активистка за климата Камил Етиен. 

В собствен репортаж френското списание Voici твърди:  " В началото на март звездата от сагата " Междузвездни войни " откри, че брачният партньор ѝ има връзка с млада жена ".  Списанието разгласява фотоси на Милепиед и Етиен, които влизат в офиса му настрана на 24 май и излизат с разлика от 10 минути съвсем два часа по-късно.

Източник, непосредствен до Натали Портман и Бенджамин Милепиед, споделя на Page Six:  „ Те не са се разделили и се пробват да изгладят нещата. Бен прави всичко допустимо, с цел да накара Натали да му елементарни. Той обича нея и фамилията им. "

 натали портман Getty

В този сложен миг Натали Портман се пробва да остане положителна, настояват други източници, макар че по никакъв начин не ѝ е елементарно. 41-годишната актриса от " Черен лебед " се чувства „ унизена “ на фона на обвиняванията срещу 45-годишния Милепиед, че ѝ изневерява с по-млада жена , извънредно разкрива източник в новия брой на Us Weekly.

Въпреки че е засегната, Портман остава отдадена на брака си. „ Тя има вяра, че аферата на Бенджамин е била къса и глупава връзка, която не значи нищо за него “ , прибавя вътрешният човек.

Двойката замени своите брачни клетви през 2012 година и има две деца: Алеф, на 11 години и Амалия, на 6. Според източника Портман е „ подготвена да види дали е в положение да възвърне доверието си “ в брачна половинка си, с цел да подсигурява, че децата им няма „ да израснат в разрушен дом. “

 натали портман Getty

Втори доближен до двойката човек обаче разкрива, че носителката на Оскар „ не знае “ дали тя и брачният партньор ѝ ще поправят връзката си след абсурда. „ В момента те приказват и работят върху това дружно в името на децата си “, изяснява източникът, отбелязвайки, че Милипиед „ съжалява “ за дейностите си.
 NIVEA Cellular 3в1 за пресен взор с един клик Edna предлага NIVEA Cellular 3в1 за пресен взор с един клик
Според Page Six, било обществена загадка на снимачната площадка на идния филм на Портман „ Май, декември “, който е сниман през ноември в продължение на 23 дни, че тя и брачният партньор ѝ са имали проблеми. По време на премиерата на кино лентата на фестивала в Кан се разчу, че двойката към момента върви по тънък лед.

Камил Етиен, дамата, която наруши спокойствието в брака на Портман, е другарка на еко суперзвездата Грета Тунберг, правила е редица късометражни филми за околната среда и е написала книгата „ За екологичен протест: превъзмогване на нашето групово изтощение “. Съобщава се също, че Етиен е оповестена от френското издание на Vanity Fair за една от „ 50-те французойки, създали 2020 година “.

Портман и Милепиед се срещат през 2009 година на снимачната площадка на филма „ Черен лебед “, награден с Оскар, за който той прави хореографията.
 Цитати от Натали Портман  Цитати от Натали Портман  Цитати от Натали Портман  Цитати от Натали Портман
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР