Николета Маданска публикува два стоп-кадъра в профила си в Инстаграм

...
Николета Маданска публикува два стоп-кадъра в профила си в Инстаграм
Коментари Харесай

Маданска отново в Би Ти Ви след 3 години и половина

Николета Маданска разгласява два стоп-кадъра в профила си в Инстаграм от първия си ефир в спортните вести след майчинството. Към тях тя написа: „ Днес беше трогателен ден. Отново на екран след три години и половина. Мина много време, само че щом камерата светна, всичко се получи толкоз естествено, все едно не сме се разделяли за дълго. Оставям тук тези стоп фрагменти, с цел да ми припомнят за този ден с усмивка. “

 

Припомняме, че тя слезе от ефир през 2020 година, откакто забременя с първия си наследник от тогавашния началник на новините и настоящите излъчвания в bTV – Венелин Петков. Двойката дълго време не обявяваха публично връзката си. Това се случи едвам, откакто се роди синът им Йоан и в новините на медията оповестиха, че Венелин и Николета са станали родители. След малко повече от месец обаче Петков бе уволнен, а мълвата понесе, че и жена му няма да се връща в bTV, откакто изтече майчинството й.

 

И тя в действителност не се върна, тъй като забременя незабавно с втория си наследник – Михаил, който се появи на бял свят през декември 2021 година Скоро по-късно стана ясно, че двойката са се разделили, като и до през днешния ден няма информация да са почнали нови връзки.

Мълвата носи, че сътрудниците й в медията въобще не я обичали и заради тази причина завръщането й там след майчинството остана под въпрос.

 

След като в края на декември обаче дребният й наследник навърши 2 години и това постави завършек на платения й отпуск по майчинство, се очакваше Николета да потърси нова работа, с цел да не й се постанова още веднъж да работа с хора, гледащи я изкривено. Другият вид бе да си вземе още година майчинство, само че този път неплатено, на каквото има право по закон, стига да откри с какво да се устоя.

 

Тя не се възползва от нито една от двете благоприятни условия и се върна в bTV, където според закона нямат право да я уволнят, преди дребният й наследник да навърши три години, което значи, че ще я търпят най-малко година – време, през което е бетонирана. Почти е несъмнено, че за тази година ще успее да направи положително усещане на новите си шефове.

Инфо: Уикенд

Тагове: Николета Маданска Венелин Петков btv майчинство
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР