Николета Лозанова призна, че с Ники Михайлов скоро ще имат

...
Николета Лозанова призна, че с Ники Михайлов скоро ще имат
Коментари Харесай

Бомба! Николета Лозанова разкри: С Ники Михайлов ще имаме БЕБЕ!


Николета Лозанова призна, че с Ники Михайлов скоро ще имат дете! Плеймейтката е безапелационна, че към този момент й е време за второ дете и нямала самообладание скоро да се появи.

Футболистът също съобщи в скорошно свое изявление, че доста желае през тази година най- след това да стане татко. Той се грижи безрезервно и за двете деца на Валери Божинов – и за сина му Валери- младши, когато с Алисия бяха двойка, и в този момент за дребната Никол. Но очевидно към този момент е решил, че му е време да има свое лично дете.

и Ники Михайлов бяха гаджета преди осем години. Но тогава вратарят я заряза поради моделката Бориса Тютюнджиева.

Преди към година обаче, сред някогашните още веднъж запрехвърчали искри и решили да си дадат още един късмет. След като се събра с Ники Михайлов, плеймейтката най- след това приключи войната против някогашния си брачен партньор Валери Божинов, както и подигравките към актуалната му другарка Биляна Дол. Дори двете неотдавна се похвалиха, че станали приятелки.

От няколко месеца Николета Лозанова е безработна, откакто беше уволнена от тв таблоида „ Папараци “. Явно не й се обрисува скорошно завръщане на екран, както се хвалеше, откакто беше отстранена от БТВ. В момента тя се устоя единствено от рекламни възнаграждения в обществените мрежи. Но възнамерявала да направи свои марка артикули, както Миглена Каканашева и Моника Валериева.

Ники Михайлов пък до неотдавна също беше незает. Но от известно време играе за втородивизионен кипърски тим. Той влага спестяванията си в магазин за спортни артикули и в бляскав ресторант, в който Николета прекарва съвсем целия си ден.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР