Николета Лозанова показа кадри с Ники Михайлов как са отбелязали

...
Николета Лозанова показа кадри с Ники Михайлов как са отбелязали
Коментари Харесай

Развалиха празника на Николета с остра критика

Николета Лозанова сподели фрагменти с Ники Михайлов по какъв начин са отбелязали  Св. Валентин. На фотосите, които са правени в под земята паркинг  на някой столичен мол се вижда, че двойката е повече от щастлива  и те са доста елегантни с формалните си облекла.А връзката им най-малко на пръв взор  изглежда доста постоянна. Но надали някой знае какво се случва с тях в реалност.



Затова някои по-прозорливи фенове се тормозиха, че известната двойка може скоро да се раздели. Като акцентираха  причината за това.



В мненията си фенка на Лозанова  ги съпоставя с Андреа и Кубрат и предизвестява Николета: „ Такава обич като вашата се нуждае от плод. Не родиш ли дете на Ники, може да ви последва ориста на Андреа и Кобрата! ”, написа почитателката в Инстаграм.



Вратарят е на 34 г, а партньорката му е на 35, той няма правоприемник, а тя е майка на едно момиче от брака с Валери Божинов. Трябва доста скоро да се замислят за общо дете, защото след някоя и друга година може да стане късно. След толкоз време дружно най-логичното нещо е да скрепят любовта си с общо детенце. А Ники М е посочил, че е ненагледен мъж и се грижи за дъщерята Никол, като за свое чадо.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР