Николета Лозанова отново попадна в епицентъра на скандала. Красавицата за

...
Николета Лозанова отново попадна в епицентъра на скандала. Красавицата за
Коментари Харесай

4 медии цензурираха реклама с Николета Лозанова!

Николета Лозанова още веднъж попадна в епицентъра на абсурда. Красавицата за следващ път се оказа бодил в очите, или по-точно в ушите, на почитатели, които в съответния случай се явяват като слушателска публика на няколко от най-известните български радиа, написа HotArena.

Става дума за реклама на компания за разчистване с присъединяване на именитата брюнетка. Аудио изявата на Лозанова съумя да провокира поредност от недоволства, идващи от страна на фенове на медиите „ Сити “, „ Енерджи “, „ Радио 1 “ и „ Вероника “.

Че е зародил някакъв проблем, алармира във Facebook профила си притежателят на компанията – Даниел Бачорски, трогнал хиляди фенове с присъединяване си в риалити предаването на Нова телевизия „ Шеф под прикритие “. Бизнесменът пусна и видео фрагменти, от които излиза наяве какво тъкмо е наличието на рекламата – неколкократното повторение от устата на Ни Ло на имената: „ Николета Лозанова. Бонанза Бачорски “.

Ето какви разяснения направи Даниел Бачорски за абсурда, както и аргументите, заради които въобще е зародил подобен:

„ Скъпи другари, ползватели, жители, радиослушатели и секакви нагреватели. Днес получавам позвъняване от Групата с радиата:

- Дани, здравей.

Извинявай, но би трябвало да ти го кажа - толкоз недоволства имаме от рекламата с Николета Лозанова, че счупихме всички върхове! Мисля, че някой ще възпламени радиото и ще би трябвало да те помоля да я спрем!

- Добре де, не разбирам. В рекламата не се крещи, не е нахална и дразнеща. Какво тъкмо нервира слушателя в спокойния звук на Николета Лозанова.

- Мисля, че я ненавиждат.

Сега мисля да създадем една телевизионна реклама с Николета, в която да стои по бански с настръхнали зърна и да е на екрана от самото начало в непосредствен физически проект.

Да текат и мъжки, и женски лиги и да има фамилни кавги всяка вечер “.

Часове откакто написа това, Бачорски посочи, че в ефира на въпросните радиа още веднъж тече реклама на „ Бонанза Бачорски “, само че напълно друга и с различен глас зад кадър.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР