Николай Василковски вече започна да предава прогнозата за времето по

...
Николай Василковски вече започна да предава прогнозата за времето по
Коментари Харесай

Синоптик-фурия! Ники Василковски посъветва зрителите да си вземат чай и да погледат снега в...

Николай Василковски към този момент стартира да предава прогнозата за времето по Нова тв и се оправя ужасно. Както БЛИЦ към този момент писа, репортерът сменя попрището и ще вкара мъжко наличие в женския тим на синоптичките.

Вероятно рокадата е заради две аргументи. Първата е триумфът, който жъне Емо Чолаков в bTV. Той е измежду най-популярните лица на конкурентната медия, а също така шегите му несъмнено съумяха да завоюват множеството фенове. П ричина номер две е бременността на Гери Малкоданска, за която в. " ШОУ " писа преди дни.

„ За мен смяната не е огромна. Аз съм привикнал, когато стане естествен прелом, да облека ботушите и якето и да потегли. Даже всичките ми неща, които са ми нужни при бедствия, стоят в шкафчето ми в малкия екран. Все отново всички кореспонденти, които се занимават с бедствия, би трябвало да са подготвени за сходна ситуация”, съобщи след вестта за преназначението си Василковски.

Днес новият синоптик бе изключително остроумен - поклащайки ръце, като Ники Кънчев и акцентирайки с пръст право в камерата, Василковски усмихнато заяви какво ще е времето през днешния ден. Направи усещане, че той обърна особено внимание на празника на черешата в Кюстендил и на празнуването на Еньовден.

За край посъветва феновете да си вземат по един билков чай и да видят какъв сняг се сипе над Австралия. Графиката обаче зад него не потегли, само че това не го смути. След като установи, че очевидно картината зад него няма да тръгне, той продължи с още няколко мъдри мисли и пожела прекрасен и ухилен ден на феновете.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР