Николай Първанов – Китаеца, който преди години се прочу покрай

...
Николай Първанов – Китаеца, който преди години се прочу покрай
Коментари Харесай

Ники Китаеца пъчи фалшиви мускули: Бившият мъж на Азис с импланти, имитиращи коремна преса, за 3000 евро

Николай Първанов – Китаеца, който преди години се прочу около фиктивния си брак с чалга идола Азис, след това взе участие в шоуто „ ВИП Брадър " и се опита да продуцира начинаещи фолк певици, през днешния ден се занимава с бодибилдинг и здравословно хранене.

Здравенякът изготвя подобаващи менюта за хора, които желаят да реализират неговата форма, има и платено мобилно приложение, което популяризира като „ вашия най-хубав другар, напомнящ за всяка хапка ". В обществената мрежа той постоянно демонстрира по какъв начин помпа бицепси или готви разнообразни потребни манджи, само че не споделя цялата истина за външния си тип с почитателите си. Запознати издават, че мускулите на мачото не са натурални, даже не са реализирани с хранителни добавки, а чрез методите на актуалната естетична медицина. Впечатляващата му форма въобще не е плод на ежедневни услия във фитнес залата и по този метод Ники заблуждава хората, които му се доверяват. Той твърди, че единствено със спорт е докарал тази визия и  убеждава, че с доста труд и неговите препоръки (разбира се, платени) всеки може да има такива резултати.

За да направи релефна коремна преса, Китаеца се е бръкнал с 3000 евро. Операцията била осъществена в известна турска клиника, където в последно време доста българи се подлагат на естетични корекции. Говори се, че в същата болница Даниел Петканов си присади коса преди два месеца.
Оформянето на мускули с импланти не е нова мода и от години се практикува по света и у нас. Осъществява се посредством хирургична намеса, при която се реализира по-хармонична форма и се усилват размерът и релефът. Освен за коремна преса, импланти може да се употребяват още за гръдните мускули, раменния пояс, мишниците, седалището, бедрата и прасците. Белезите се разполагат в естествените гънки в зоните на интервенцията и са едва забележими.
Преди година някогашният другар и „ брачен партньор " на Ники – Азис, също прибегна до сходна интервенция и си постави гръдни импланти, наподобяващи същински мускули. В един миг фолк артистът бе доста разпален по фитнеса, само че като видял, че единствено с тренировки няма приемливи резултати, опрял до услугите на пластичната хирургия. Той не крие, че си е правил и липосукция.

Ники Китаеца убедил и актуалната си жена Виолета да се „ ремонтира " в турската клиника .  Бившата чалга изпълнителка си поставила 800 кубика в бюста по гледище на мъжа си. Макар да претърпяха много бурни страсти преди време, в този момент двойката е изгладила пречките между тях. Семейството има наследник на 10 години, който носи името на татко си.

Що се отнася до Азис, връзките му с Китаеца през днешния ден са ледени. От доста време те не подържат никаква връзка и нямат предпочитание да поддържат връзка даже като другари. Очевидно цирка, който разиграваха преди години, е пристигнал допълнително и на двамата, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР