Николай Недеков - 38-годишният шуменец, който от няколко години е

...
Николай Недеков - 38-годишният шуменец, който от няколко години е
Коментари Харесай

МЕГАСКАНДАЛ с концерта на Лили Иванова в Плевен. Кой скри билетите?

Николай Недеков - 38-годишният шуменец, който от няколко години е помощник и уредник на концертите на любимката на няколко генерации българи Лили Иванова, втрещи публиката с трагичен роман. Според дясната ръка на примата концертът й в Плевен е саботиран идиотски от общински чиновници.

Ето извънредно забавната история, споделена от Николай:

ПОТРЕС

Рядко пиша във връзка потреса си за избрани обстановки, които ни заобикалят в България и връзките сред хората! Но това, което ми се случи през днешния ден ме раздруса. В работата си с Лили Иванова съм привикнал да срещам всевъзможни нагли и недостойни действия по отношение на нея или екипа й.

Накратко: Сайтът на господин Благо Солов, който продава билети за ТУРНЕ 2023 година на Лили Иванова има подписан Договор с Плевенска Филхармония от дата 12 май 2023 година за продажба на билети за всички събития на физическата каса на филхармонията в гр. Плевен, като договорът е възмезден и Плевенска филхармония получава избран % от всеки продаден билет, като заплащане. Във въпросната физическа каса чиновник на държавната институция е госпожа Ваня Михова - дама на предпенсионна възраст с дълготраен опит в продажбата на билети. 
Г-жа Михова години наред прави и частен бизнес на работното си място, като продава билети за всевъзможни частни културни събития в Плевен, до момента в който получава заплата от държавната Плевенска филхармония. 

Повечето уредници на събития, са й заплащали с контракт или на ръка проценти върху обороти, които са немалки суми, обслужвайки само частния й интерес. Пак наблягам, че тази й частна активност се прави в касата на Държавната Плевенска филхармония, в работното време на госпожа Михова, за което тя получава държавна заплата. Няма неприятно! 



Николай Недеков от години е дясната ръка на Лиленце-Пиленце

Може да го прави, някой си затваря очите, страната е ощетена, всичко е тъкмо. Свикнали сме! Като прахуляк в очите на обществеността госпожа Михова заплаща дребен наем на Плевенска филхармония за частната си активност. Но остава въпросът по какъв начин осъвместява 8-те работни часа, за които получава държавна заплата с частния си бизнес, който прави в същите 8 часа…

Та стигаме и до съответния случай! На 12 май, след подписване на въпросния контракт с Плевенска филхармония, уеб сайтът Купи Билети БГ дава като подаяние техника за съоръжение на касата със чиновник госпожа Михова и прави образование на същата да продава билети, като тази активност носи средства в бюджета на филхармонията. Осъзнавайки, че е лишена от опцията да печели персонално за себе си, а ще би трябвало да извършва най-сетне служебните си задължения на касиер на филхармонията, госпожа Михова посреща чиновниците на уеб страницата с думите:
- Аз няма да продавам, тъй като няма да взимам нищо. Не съм съгласна!

След това излиза наяве, че има контракт за това с шефа на Плевенска филхармония господин Дяковски и видимо госпожа Михова стопира с нападките и се съгласява да й бъде извършено образование по какъв начин да продава билети през уеб страницата.

Днес, 19 дни по-късно се открива, че госпожа Михова е прибирала десетки плевенчани, искащи да си купят билет за Лили Иванова на касата с отговора: ”Тук не се продават билети за този концерт, единствено на уеб страницата ”, като в това време е убеждавала чиновниците на уеб страницата, че хората не са желали да купуват на каса, тъй като “им било скъпо ”…

Наложи се да изпратим прикрит клиент, който записа абсурден диалог през днешния ден с госпожа Михова с очевидни неистини и операции.

След него й потърсих персонална отговорност по телефона, на което тя отговори, че е болна, човек с ТЕЛК и не може да се натоварва повече, за това не е продавала билети…

Г-н Дяковски беше слисан от обстановката, която уронва престижа на Плевенска филхармония и в която беше измамен, както той, по този начин и екипа ни, както и десетки плевенчани! И надълбоко съжали, че е оставил госпожа Михова още няколко месеца, “за да си вземе 10-те заплати при пенсиониране ”…

Надявам се господин Дяковски, кметът господин Спартански, Община Плевен, Министерство на културата и всички заинтригувани страни градът да се развива в бранша Култура да вземат отношение по един произвол на чиновник на държавна институция! Да вземат връзки по очевиден спор на ползи, неистини и манипулиране на жителите на Плевен! По един неуместен произвол, на гърба на нашите налози!

Уважаема г-жо Михова, ние Ви прощаваме лакомията и меркантилността! Прощаваме Ви, че сте се самозабравили и “доите ” държавната хазна със заплатата си, до момента в който печелите от “часпрома ”! Прощаваме Ви, че Ви се заплаща ”на ръка ” и сте в сивия бранш! Прощаваме Ви, че лъжете и манипулирате плевенчани!

Концертът на Лили Иванова ще бъде разпродаден и без Вас, хората ще преживеят магията на музиката даже и с Вашето саботиране. Не се тормозете! Лили Иванова е привикнала да живее с обичта и омразата и да гледат на нея като на банкнота!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР