Николай Костов не мисли за оставка след фиаското за Купата

...
Николай Костов не мисли за оставка след фиаското за Купата
Коментари Харесай

Костов не мисли за оставка след фиаското

Николай Костов не мисли за оставка след фиаското за Купата на България. Старши треньорът на Левски откри опрощение в колектива след 1:2 от Хебър в Пазарджик.

" Има причина поради които загубихме. Едната е, че загубихме съвсем всички единоборства, а това е водеща мощ. Ясно е, че не можем да се изявим добре самостоятелно. Втората - по-добрият колектив беше тимът на Хебър, те се бориха за всяка топка по-добре от нас ", изясни експертът.

" Няма по какъв начин да изяснявам в две-три фрази. Много са аргументите, само че тези са за този мач. Срещу Локомотив (Пд) печелехме единоборствата, обаче през днешния ден отстъпвахме. Бяхме дейни след 60-ата минута, когато Хебър към този момент водеше в резултата. Съжалявам, че не успяхме да затворим мача в продължението. "

" Подценяване не мога да кажа, по какъв начин може да направиш това с Хебър? Това е добър тим и играят порядъчен футбол. Явно не бяхме задоволително дейни, мобилизирани. Показахме се като по-слабия колектив. "

" Точно в този момент не е моментът да се вземат поучения, тъй като имаме 3 дни до идващия мач. Трябва да създадем разбор след края на полусезона. В някакъв стадий от шампионата показахме доста положителни играи, само че в края се пречупихме. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР