Николай Колев Босия продължава да отказва текущите прегледи, които му

...
Николай Колев Босия продължава да отказва текущите прегледи, които му
Коментари Харесай

Даракчиев: Босия продължава да отказва прегледи, утре ще стане ясно колко му остава

Николай Колев Босия продължава да отхвърля настоящите прегледи, които му предлага екипа на болница " Лозенец ". Рингер не му е вливан. 
 Отворено писмо до премиера: Уволнете Московски, с цел да спасите Босия  Лекари са прегледали Босия, той е в положително положение, оповестиха от Правителствена болница  Последен постинг от Босия: Само кукловодите схващат гладната ми стачка
Надявам се през днешния ден доктор Николов, на който Николай има доверие, да го прегледа и да му вземе кръв за проучване. Утре ще има изясненост в какво положение е той. И евентуално какъв брой му остава, написа Пламен Даракчиев, приятелят на Босия, на страницата си във фейсбук. 

Той споделя, че през вчерашния ден съвсем от самото начало Босия, след 50 дни гладна стачка, е седял и е съумял да беседва с хората, пристигнали да го видят. Предложи на щерка си Мария да й подготви закуска, само че тя отклони тази малко пресилена демонстрация на жизненост. По едно време даже прекоси стаята, седна на компютъра и ни пусна Махалия Джексън. Нещата замязяха на приятелско празненство, написа Даракчиев. 

Направих опит да поговорим. За това, че с отсрещната страна, даже когато тя е врагът, би трябвало да се приказва. Пресече ме с безапелационен жест. Дори ме нахока и ми забрани повече да до повдигам тематиката, излиза наяве още от описа на Даракчиев. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР