Николай Колев-Босия е в задоволително за възрастта му здравословно състояние,

...
Николай Колев-Босия е в задоволително за възрастта му здравословно състояние,
Коментари Харесай

Тотален обрат: Николай Колев-Босия е в добро здравословно състояние

Николай Колев-Босия е в приемливо за възрастта му здравословно положение, което не постанова наблюдаване в лечебно заведение, написа " Десант ".

Това се споделя в прессъобщение на Университетска болница „ Лозенец “, където в сряда, 25 юли на Босия е изработен обширен медицински обзор и са осъществени проучвания на всички органи и системи в организма. 

Причина за изказването на медиците станаха спекулациите към здравословното положение на обявилия гладна стачка протестър. Такива дейности той подхваща от време на време още от времената на началото на демократичните промени у нас.

Той гладува в символ на митинг против корупцията при раздаването на шофьорски книжки и желае оставката на транспортния министър Ивайло Московски плюс разформироване на Народното събрание.

В същото време Временната анкетна комисия в Народното събрание, отдадена на сигналите на Колев, клони към решение те да бъдат тествани, което най-вероятно значи, че ще бъдат предадени на прокуратурата, където Босия по този начин или другояче неведнъж ги е предавал.

Много медии оповестиха, че Босия надали не към този момент агонизира и е в извънредно неприятно физическо положение.

От Университетска болница „ Лозенец “ прецизират, че техни екипи правят през последната седмица непрекъснато наблюдаване на здравословното му положение от здравното заведение всекидневно поддържат на място лекарски екип и кола за спешна помощ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР