Николай Иванов, братът на Глория събра най-близките си роднини на

...
Николай Иванов, братът на Глория събра най-близките си роднини на
Коментари Харесай

Родата на Глория се събра на рождения ден на брат й Николай

Николай Иванов, братът на Глория събра най-близките си родственици на фамилен ваучър в заведение. Бившият футболист чества рожден ден със скромна вечеря в компанията единствено на жена си, децата им, майка си Стефка, племенницата си Симона и внучката на Глория. Която е седнала компактно до обичаната си баба Гло. А на фотото от празника се вижда и новия ухажор на Глория, Който е признат като част от семейството и наподобява по-щастлив от всички останали.

Именно Добри е повода певицата да наподобява толкоз подмладена и свежа. На 50 години примата на фолка е съвсем като сестра на щерка си Симона. Тя следва препоръките на небезизвестната лекар Емилова. Която е нейния персонален консултант в здравословното хранене. Не вкусва самун, нито сладко от доста време. Редовно се детоксикира с чайове. Набляга на сезонните зеленчуци и плодове и в композиция с младо гадже като Добри – резултата е налице.

Иначе  Глория има някои пластични корекции. Но за разлика от по-младите си колежки от лекия род в никакъв случай не е прекалявала с пластиките и е запазила  външния си тип. И не се е трансформирала в клонинг на никой. Изживява новата си обич на по-зрели години  и тя я окуражи да е толкоз красива и свежа, нищо, че към този момент е баба.

Автор: lifeonline.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР