Николай Денков върна празна папка на президента Румен Радев с

...
Николай Денков върна празна папка на президента Румен Радев с
Коментари Харесай

Без Киро при връщането на мандата

Николай Денков върна празна директория на президента Румен Радев с несбъднат втори мандат, придружаван единствено от Асен Василев и Андрей Гюров.

При поемането на мандата Денков беше подсилен и от някогашния министър председател Кирил Петков, само че през днешния ден той липсваше на церемонията по връщането на празната директория.

Радев разполага със седмица да реши на коя от останалите парламентарни групи в 48-ото Народно заседание да връчи третия и финален изследователски мандат. По Конституция не е планувано време за осъществяването или връщането на третия мандат несбъднат.

Радев разгласи, че желае да разиска с представителите на Политическа партия думите на водача на Демократична България Христо Иванов, който сподели предходната седмица, че шансът за кабинет с третия мандат минава през съгласие сред двате партии с най-вече депутати в Народното събрание – тези на ГЕРБ-СДС и на Продължаваме Промяната.
Партньорите ви от Демократична България обявиха, че единственият метод да се реализира държавно управление е да се направи компромис сред вас и ГЕРБ, тъй че ще ви помоля да обсъдим този извънредно значим въпрос, уточни Радев и помоли медиите да напусната залата на Дондуков 2.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР