Николай Бареков обяви днес, че партия Атака ще подаде следващата

...
Николай Бареков обяви днес, че партия Атака ще подаде следващата
Коментари Харесай

Сидеров се събира с Бареков с благословията на Бойко Борисов

Николай Бареков разгласи през днешния ден, че партия ”Атака ” ще подаде идната седмица документи за участие в Алианса на европейските консерватори и реформисти (ЕКР).
Очаква се това да стане идната седмица на постоянна среща на алианса в молдовската столица Кишинев. Новината заяви евродепутатът Николай Бареков по време на конференция за бъдещето на консерватизма в България.

От своя страна Волен Сидеров разяснява, че към този момент не има намерение да напуща " Обединени патриоти " и да основава избирателен съюз, без да изключва и тази опция, в случай че не бъдат изпълнени неговите условия, оповестява БНР.

Сутринта преди обявата на Бареков и Сидеров е имало изключителна среща на премиера Бойко Борисов с президента на Алианса на консерваторите и реформиститре в Европа (АКРЕ) Ян Захрадил, в която са взели участие Бареков и Сидеров.

.

От пресцентъра на Бареков са изпратили и протоколната фотография от срещата до медиите. В публикуваната информация се споделя още, че Бареков е попитал Борисов дали дали вижда път сред ЕКР и ЕНП, а Борисов е дал отговор, че могат да ръководят идващия Европейски парламент, в случай че реализиран положителни резултати.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР