Николай Бареков направи гръмовни разкрития за заверата на обитателя на

...
Николай Бареков направи гръмовни разкрития за заверата на обитателя на
Коментари Харесай

Николай Бареков: Прокопиев и Кирил Петков със съдействието на Румен Радев от половин година държат всички финансови потоци в държавата

Николай Бареков направи гръмовни разкрития за заверата на жителя на президентството Румен Радев и олигарха Иво Прокопиев към новия политически план на харвардското дуо на някогашните служебни министри Асен Василев и Кирил Петков.

"Веднага би трябвало да се замислим по какъв начин по този начин нещо, което даже не е политически индивид, е първа вест във всички централни вести на малките екрани ", съобщи Бареков при започване на изявлението си пред Ива Николова.

"Преди 10 години ми се наложи да вляза в политиката съвсем принудително. Отне ми 2 години доста дейна работа в цялата страна, с цел да стартираме нещо, което нарекохме политическо придвижване, което след това се трансформира в партия. Тогава имахме доста повече от 10% поддръжка и не бяхме показвани по нито една телевизия ", продължи той.

"За разлика от Кирчо Петков и Асен Василев, които станаха известни за няколко месеца от медиите. Тези хора за седмици изникнаха от нищото и им бяха спестени всички неистини и небивалици които изрекоха те самите ", разяснява някогашният евродепутат.

"Някакъв мозъчен център стои зад тях и мисли ГМО артикул, като този. Той е за малко, за 4 години и към този момент има ръка върху всички финансови запаси в страната. За тези 4 месеца тези хора овладяха всички държавни запаси ", отсече Бареков.

"Около 100 милиарда лв. суха пара сега стоят в ръцете на тези хора, които сложиха ръка върху всички съществени запаси на страната ", разкри той.

"Нашият план го направихме съвсем без финансови средства. Зад мен стояха стотици известени българи и стотици хиляди по площадите, а през вчерашния ден видяхте, че зад тези момчета стояха петима души и през последните години за тях се знае единствено, че са били служебни министри ", възмути се някогашният евродепутат.

Той напомни свадите към двамата - Василев, който е откраднал програмен продукт, и Петков, който е купувал държавни земи на безценица.

"Всички знаят, че аташе на Канада беше Иво Прокопиев, а като му изтече мандата, я направи секретарката си. Конституционният съд след към 15 дни ще би трябвало да излезе с решение и ще падне гилотината върху Петков. А този човек желае да подписва контракт за честност. Всички тези хора, която стояха зад Петков и Василев, са служители и нямат никакви автобиографии зад тила си ", отсече политикът.

"Доказано е от Асен Василев, че господин Спецов е продал компанията си, като е знаел, че дължи 1,5 млн. лева Тези хора сложиха две условия, че хората, които ще работят с тях оттук насетне, би трябвало да имат опит отвън политиката. Веднага ще попитам какъв опит отвън политиката има Христо Иванов, какъв опит има Радан Кънев, Мая Манолова, която беше докарана за ръчичка от Моника Станишева в София от Кюстендил ", попита Бареков.

По думите му Манолова е пристигнала от Кюстендил и незабавно се е настанила в Народното събрание и от този момент е или народен представител, или омбудсман.

"По техните критерии да си вземат Бойко Борисов. Той най-малко има 20 години опит, преди да стане политик. И другото което споделиха - че няма да работят с хора, които са минали през повече една партия. Ако Мая Манолова мине 4-те %, Румен Йончев, който мина десетки партии, ще е част от този пакт на почтените ", сподели още някогашният евродепутат.

"Г-н Прокопиев няма да си бръкне в джоба. Той изсипа задоволително пари в плана на Христо Иванов, който в този момент се усеща изоставен от политическия си татко ", продължи той и добави: "Прокопиев и Кирил Петков със съдействието на Румен Радев от половин година държат всички финансови потоци в страната. "

Бареков напомни за следствието против Пламен Узунов и пликът, който той получи. По думите му съгласно някои източници вътре имало половин милион евро, които били предопределени за президентската администрация.

"Около половината от гласоподавателите на Кирил Петков и Асен Василев ще са следващите шарани, които преди този момент са дали своят вот или за "Има подобен народ " или за "Демократична България ". Като цяло обаче зад тях ще стои доста сериозен запас ", безапелационен е Бареков.

Според него краткосрочният проект е явен - да скрепят едно болшинство, наречено реформаторско, в идващия парламент и да оказват помощ за втория мандат на Румен Радев. "В средносрочен проект задачите са три - съвсем без условия да се даде зелена светлина на Македония за Европейски Съюз. Всички знаем, че това ще е краят на всеки политически план, само че те тъкмо за това влизат в политиката. Другите две цели са въвеждането на наложителен имунизационен проект и вероятно цялостен локдаун след изборите. И последното е бързото признание и узаконяването на гей браковете в България ", предвижда той.

"Хора като Кирил Петков и Асен Василев ненавиждат българското и България. Те са тук за малко, да осребрят и да избягат в чужбина с дебелите си сметки ", добави политикът.

По думите му зимата внезапно ще нарастне хлябът, който ще стане 5 лв., токът и природният газ.

"Четвъртата задача на Кирчовците ще бъде закриването на Мариците. За това ще обвинят обаче предходното държавно управление ", посочи някогашният евродепутат.

Бареков предвижда, че Петков и Василев ще раздават милиони за стартъпи, които ще се връщат при тях и при Прокопиев, като множеството от стартъпите ще банкрутират. Според него ще има и 1-2 стартъпа, които кръгът "Капитал " ще разгласи за сполучливи и е допустимо те да употребяват за идващия политически план, който да размени Петков и Василев.

Бареков изрази опасения, че в листите на новата групировка, че ще има хора с хомосексуални пристрастености, педофили, хора с подправени дипломи. "Извинявайте, но Харвард да не ги раздава по този начин дипломите ", изрази опасения някогашният евродепутат за дипломата на Кирил Петков.

"Румен Радев имаше една цел през цялото време - да си удължи мандата до 10 години. Това да си водач на аероплан е нещо грандиозно и велико, само че не и в България. Румен Радев е човек, който е съумял да се измъкне от това тресавище. Това е неговата цел - втори мандат, има втора жена, която да гледа, приеми, японския император. Като свърши вторият мандат, ще го създадат дипломат в Париж да вземем за пример ", допусна политикът.

"Радев си е подготвил партиите. Българска социалистическа партия нямат доста ходове, в случай че желаят да оцелеят като партия, би трябвало да повдигнат личен претендент. Това е повече от несъмнено. С това издигане на Кирил Петков Румен Радев си дефинира ветрилото, което да го поддържа. Хората на Прокопиев и Христо Иванов също ще го поддържат за втори мандат. ГЕРБ бавят своя претендент, което значи, че ще повдигнат мощен претендент - някой от рода на Балтов или Мутафчийски ", сподели още Бареков.

"Липсват ми хора като Петър Стоянов и Волен Сидеров като кандидат-президенти. На тези избори Радев си е наредил мачът, само че такива подредени мачове най-лесно се объркват ", посочи някогашният евродепутат.

Той прикани кандидатурата на ГЕРБ да не е строго партийна и самата партия да стои малко настрана от нея, с цел да могат да победят Румен Радев.

"Кирил Петков няма доста общо с чужбина. Той от 20 години не е бил в чужбина, само че приказва с акцент. Говори за "почетност ". На Царя му повярваха, тъй като е цар, до момента в който при Кирил Петков резултатът от ден на ден пада. След Царя, беше Пъдаря, след това Шута, на който още му падна резултатът. Накрая е измамникът, който мисля, че може да разчита на 200 до 250 000 гласа, което са сред 10 и 15%. Това е и задачата на Радев - дружно с Българска социалистическа партия, Демократична България и ИТН да имат към 120 депутати. Тук моят съвет е ГЕРБ и Движение за права и свободи да се пернат настрана ", предвижда Николай Бареков.

"Тези хора си разчистиха сметките с Пеевски, Прокопиев си свърши работата, а по-късно го показаха като кардинална борба ", показа политикът.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР