Николай Арсел - датският режисьор на лентата Тъмната кула, която

...
Николай Арсел - датският режисьор на лентата Тъмната кула, която
Коментари Харесай

Мат Деймън ще работи над филм за Робърт Кенеди заедно с датски режисьор

Николай Арсел - датският режисьор на лентата " Тъмната кула ", която следва да се появи по екраните, е сключил контракт, с цел да работи дружно с Мат Деймън над биографичен филм за Робърт Кенеди, заяви Контактмюзик. Холивудският артист ще се снима във кино лентата и ще е негов продуцент.

Арсел е написал сюжета на кино лентата дружно с Расмус Хейстерберг и Фелипе Марино. Снимките би трябвало да стартират идната година.

Деймън ще продуцира кино лентата дружно с Дженифър Тод и Дрю Винтън. 46-годишният артист не крие, че желае да се снима в ролята на Робърт Кенеди, по-малкия брат на някогашния американски президент Джон Ф. Кенеди.

Най-прочутите първи дами, които ще се помнят дълго (СНИМКИ)

" Ако се открие опция да се превъплътя в облика на Робърт Кенеди, бих желал да се възползвам от нея ", съобщи Деймън през 2014 година " Впечатлен съм от това, което е споделил в края на дните си. Той фактически е бил забавна политическа фигура, само че е мъчно да се направи биографичен филм за него. Няма да е елементарно всичко да бъде разказано в границите на два часа ", показва той.

Робърт Кенеди бил любовта на живота на Джаки?

Робърт Кенеди бе погубен през юни 1968 година на 42-годишна възраст, 5 години откакто брат му Джон Ф. Кенеди бе погубен през ноември 1963 година, когато бе на 46 години.

Арсел е измежду сценаристите на кино лентата " Мъжете, които мразеха дамите ", а най-новият му план - акомодацията по книгата на Стивън Кинг " Тъмната кула " с присъединяване на Идрис Елба и Матю Макконъхи, би трябвало да излезе по екраните идващия месец. По тематиката Джаки Кенеди знаела за изневерите на мъжа си, само че все пак го обичала
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР