Николаос Цитиридис изхвърча от „България търси талант“! Тв водещият с гръцки

...
Николаос Цитиридис изхвърча от „България търси талант“!
Тв водещият с гръцки
Коментари Харесай

Край с Нико Цитиридис! Изхвърлят го от „Талантите“, защото се самозабрави

Николаос Цитиридис изхвърча от „България търси талант“!
Тв водещият с гръцки корени Николаос Цитиридис не се оправя по никакъв начин добре като част от журито на „България търси талант“. Зрителите на шоуто са извънредно недоволни от него, тъй като е извънредно придирчив и поради него не продължиха доста надарени хора.



Затова продуцентите на предаването са взели решение идващия сезон да не заложат на Нико като жури. Те се страхували, че в случай че отново го поканят, ще изгубят огромна част от рейтинга си.

Той и в този момент не е доста висок, макар че в неделя вечер няма особена конкуренция. Според анализаторите точно Цитиридис е основният провинен за ниския рейтинг.

Всеобщото мнение е, че гъркът се е самозабравил. След като се е видял с повече пари и популярност, се е взел за огромната работа и по тази причина е толкоз придирчив в шоуто.

Истината е, че като жури в това предаване са минали надалеч по-известни и надарени хора от Николаос Цитиридис, само че никой не е бил толкоз голословно придирчив. Асен Блатечки, Ваня Цветкова, Ицо Хазарта и доста други не се правеха толкоз на огромни експерти, колкото Цитиридис.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР