Nikola е едно от най-новите и бързо напредващи имена в

...
Nikola е едно от най-новите и бързо напредващи имена в
Коментари Харесай

Накарайте ги да говорят

Nikola е едно от най-новите и бързо напредващи имена в автомобилната промишленост, което все по-често ще чуваме. Корпорацията е учредена наскоро, през 2014 година, и създава електрически пикапи и камиони, а след прекосяването през огромно обединение, към този момент коства почти колкото Ford Motor Company, която е на над 100 години. Как е допустимо това за толкоз малко време?

От 2018-а компанията показва по няколко прототипа годишно, само че едвам в този момент стартира да притегля публичното внимание. В края на юни създателят Тревър Милтън подвигна летвата още по-високо с представянето на Badger – транспортно средство, което доста наподобява на модела Cybertruck на Tesla. От метода на марката излиза наяве, че с цел да накарате хората да приказват, първо би трябвало да проговорите вие. Ето какво можем да научим от Nikola в това отношение!

Говорете за съперниците

Милтън, сходно на Илон Мъск, също е деен всекидневно в обществената мрежа Twitter и не се бои да разяснява създателя на Tesla.

Един от най-любопитните постове е от 2019 година и в него Милтън предлага на съперника си дизайн на пикап, създаден от екипа на Nikola „ за всеки случай “. „ Радвам се да ви дам опция да го построите, откакто ние няма “, написа той.

Hey @elonmusk we don`t build cars or trucks, but I`m happy to donate this truck design if your team wants to hit a broader market. My team designed it just in case and I`m happy to let you build it since we won`t. Let me know and we can talk pic.twitter.com/c5PaHFXTEe

— Trevor Milton (@nikolatrevor) November 22, 2019
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР