Никол Тодорова спечели титлата в многобоя, а Елвира Краснобаева завоюва

...
Никол Тодорова спечели титлата в многобоя, а Елвира Краснобаева завоюва
Коментари Харесай

Никол Тодорова спечели титлата в многобоя на турнира Жулиета Шишманова

Никол Тодорова завоюва купата в многобоя, а Елвира Краснобаева завоюва сребърно отличие при девойки старша възраст на третия интернационален шампионат по ФИГ за приз " Жулиета Шишманова ", който се организира в зала " Младост " в Бургас.

След извънредно мощна игра Никол Тодорова натрупа актив от 122.150 точки (31.500 на обръч, 30.200 на топка, 30.250 на бухалки и 30.200 на лента), с което взе златното отличие в многобоя.

Елвира Краснобаева позволи неточности в съчетанието с бухалки и със общ брой от 121.400 точки (31.100 на обръч, 31.450 на топка, 29.500 на бухалки и 29.350 на лента) остана на второто място.

Бронзовото отличие завоюва представителката на Германия Алина От със 102.850 точки.

Тодорова и Краснобаева ще играят на всичките четири финала на обособените уреди при девойките в утрешния ден. По правилник за тях се класира по една представителка от страна, само че страната хазаин има право да излъчи още една финалистка.

Главен арбитър на интернационалния шампионат е генералният секретар на БФХГ Росина Атанасова, а на съпътстващия интернационален шампионат е Невяна Владинова, вицепрезидент на БФХГ. Арбитри на надпреварата са Мария Гигова, трикратна международна шампионка, почетен член на ФИГ и възпитаничка на Жулиета Шишманова и Даниела Велчева, ръководител на Съдийската комисия към БФХГ.

В неделя надпреварата продължава с финалите на обособените уреди от 9:00 часа при девойки старша възраст.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР