Никол Станкулова и Гери Малкоданска изчезнаха от Нова телевизия и

...
Никол Станкулова и Гери Малкоданска изчезнаха от Нова телевизия и
Коментари Харесай

Никол и Гери изчезнаха в майчинство

Никол Станкулова и Гери Малкоданска изчезнаха от Нова телевизия и явно към този момент са в майчинство, видя Hotnews.bg. Станкулова, която към този момент мъчно крие корема си, косвено удостовери излизането в дълго майчинство, като се появи в инстаграм през вчерашния ден и разгласи, че обича понеделниците, които не са работни. Тя по този начин и не заяви прогнозата за времет нито през вчерашния ден, нито през днешния ден, а единственият мъж синоптик Ники Василковски работи и вечер, и заран без отмора.

След като през вчерашния ден вечерта бе дежурен до 22.00 часа, през днешния ден в ранна доба се появи отнов в утринния блок на Нова. "Той най-малко е привикнал, работеше като вманиачен и предишния път, когато двете се оказах бременни едновременно “, разясняват в малкия екран. Малкоданска, на която втората бременност към момента не проличава, се скри тъкмо когато стана ясно, че чака бебе. Тя трябваше тази седмица да е един от ководещите в „ На кафе “, само че към този момент втори ден липсва от панела без пояснения.

Първата бременност на Гери бе тежка и синът й Лео се роди прибързано. Поради тази причина страхът за бебето, което сега износва, e огромен. Запознати настояват, че Малкоданска не желала да рискува, като работи до последно. Червенокосата хубавица предпочитала да си почива и да пази леглото.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР