Никол Шерцингер спазва препоръките на властите и остава вкъщи по

...
Никол Шерцингер спазва препоръките на властите и остава вкъщи по
Коментари Харесай

Никол Шерцингер и Том Еванс – любов по време на карантина - slava.bg

Никол Шерцингер съблюдава рекомендациите на управляващите и остава у дома по време на наложената обществена изолираност. Изпълнителката не пропуща да покаже на почитателите си какво прави тези дни и непрекъснато разгласява фотоси и видеа в обществените мрежи. В момента Шерцингер е без професионални отговорности, защото предаванията, в които участваше като арбитър, прекъснаха фотоси.

И до момента в който някои от нас са затворени сами по време на обществената изолираност, то Никол има доста приятна компания. С нея е обичаният ѝ Том Еванс, с който се срещат по време на шоуто X-Factor. Двамата не пропущат тренировките и йогата по време на тези сложни времена.

Звездата качи фотография в профила си в Инстаграм, където тя и Еванс са седнали в йога поза. „ Калявайки тялото, мисълта и духа си в тези времена. Изпращаме обич и светлина на всички “, написа Никол под обявата. Много от почитателите на Шерцингер я похвалиха, че стои у дома и ѝ пожелаха да остане здрава по време на пандемията от ковид.

Освен че упражняват дружно, двамата се забавляват у дома. Клип в Инстаграм демонстрира по какъв начин звездата от Pussycat Dolls простира, само че внезапно се появява обичаният ѝ и я кани на танц. Те демонстрират небрежно своя танцувален гений. „ Когато се опитваш да простираш, само че някой те разсее “.

Никол приканва всички свои почитатели да останат у дома и да намерят разнообразни способи, по които да се забавляват в тези тежки времена.

Източник: tialoto
Снимка: Getty
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР