Никол Егерт разказва за съжаленията си, че си е поставила

...
Никол Егерт разказва за съжаленията си, че си е поставила
Коментари Харесай

Никол Егерт разказва за поставянето на гръдни импланти на 18 години, докато участва в Baywatch: „Гледам всички тези по-млади момичета, които го правят, и си мисля: „Боже, остави телата си на мира!“

Никол Егерт споделя за съжаленията си, че си е сложила гръдни импланти, когато е била единствено на 18 по време на първия сезон на Baywatch.

52-годишната актриса се занимава с актьорство от 8-годишна възраст, като играе основната роля като Джейми Пауъл в Charles in Charge и Who's the Boss преди да изиграе Съмър Куин в Baywatch като " Уау ". И задачите бански костюми не бяха ласкави. Изобщо не желаех да го нося “, сподели тя.

„ Просто не беше това, за което се записах. Беше напълно друго шоу и игра с топка и не беше там, където желаех да бъда “, сподели тя, в последна сметка напускайки Baywatch след два сезона.

Докато израсна плувайки на плажовете в Южна Калифорния, на които снимаха, и тя беше един от най-силните плувци в актьорския състав, тя към момента се усещаше несигурна за тялото си, добавяйки, че това я накара да се подложи на интервенция за слагане на гръдния имплант.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР