Никога за нас властта не е била самоцел, а средство

...
Никога за нас властта не е била самоцел, а средство
Коментари Харесай

Проф. Ангелов вади доказателства за чадър над определени директори на болници, обвини Сербезова в некадърност

Никога за нас властта не е била самоцел, а средство за решение на главните проблеми на хората. В момента България лети към злополука. Пред страната има огромни стратегически цели, които би трябвало да ни обединят и откакто приключим с тях може политиците още веднъж да стартираме да се разделяме на леви, десни, умни и красиви. Това съобщи проф. от в предаването „ Денят онлайн “ по Нова нюз.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 31771
„ Ние от доста пъти сме слагали тези цели на масата и сме желали да се обединим. Г-н Борисов е единственият политик, който подаде ръка на останалите. Той е същински общественик. Борисов постоянно мисли първо за страната след това за партията си. В основата на демокрацията стои връзката “, акцентира Ангелов.

„ Няма по какъв начин в една демократична страна една партия да дефинира посоката на развиване и придвижване на друга партия. Ние ясно декларирахме, че желаеме господин Борисов да води партията. Доказал е, че може да води страната и “, акцентира някогашният здравен министър.

По думите му този парламент е изчерпал опциите да дава решения на българските жители. „ Ние следим една ръководеща съпротива, която дава решения на българските жители. Ето и през днешния ден предложихме да се постави таван на цените на горивата и да се постави завършек на кражбите на 1 лев от всеки български жител “, акцентира депутатът от.

Проф. разяснява и тематиката за опазването на здравето и дали страната има подготвеност да посрещне новата Коронавирус вълна.

„ Коронавирус не си е тръгвал. Ние трябваше да създадем по този начин, че нашата система да бъде подготвена. Ние не сме подготвени за COVID-19 и това се вижда от една разпоредба, която дава опция на лекарите да пускат антигенни проби. Това е една административна несръчност. Къде спа здравното министерство, когато знаеше, че ще има нова вълна? Това значи цялостно безхаберие на върха на опазването на здравето. Не е ясно кой ръководи кораба. Сега разбираме, че ще се прави нов Коронавирус проект “, не спести рецензиите си проф. Ангелов.

Нещо повече – той разгласи, че следва на следващия ден да изпрати мейл до медиите с доказателства след одитни отчети, с които министър Сербезова е осведомена, по какъв начин шеф на държавна болница е нарушавал контракти, уволнил е 300 лекаря, натрупал е отговорности в лечебното заведение и по какъв начин той стои несмущаван. „ Има изборен метод. Уволняват се шефове за измислени обвинявания, а по какъв начин други шефове стоят, тъй като са угодни “, разгласи проф. Ангелов.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР