„Никога през този живот не съм бил толкова нападан и

...
„Никога през този живот не съм бил толкова нападан и
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Получих всички възможни оферти, за да не се кандидатирам

„ Никога през този живот не съм бил толкоз нападан и в случай че в политиката персоналните страсти нямат значение, то стилът е индикативен. Кой ще ти повярва, че ще се грижиш за народа си, в случай че водиш война със своите? Получих всички предложения на света, аз да не се кандидатирам и единствено този, който не ме познава, може да си мисли, че ще се откажа. Добрата вест е, че остава още малко, неприятната е - че ще ни трябват доста сили и сила, с цел да спечелим идната, същинската борба - тази за България”. Това съобщи на среща с членове на Българска социалистическа партия в Русе претендентът за ръководител на партията Кирил Добрев.

По думите му последните 56 дни са основни за развиването на страната. „ През всичките 30 години преход, в моменти на рецесия, Българска социалистическа партия е била националноотговорната партия и това не е факсимиле. Преди 30 години левицата съумя да седне и да контракти това, което трябваше на България – демокрацията, след години и финансова непоклатимост на страната. Подписът на Българска социалистическа партия стои под Конституцията, под участието ни в Европейски Съюз. Днес сме изправени пред друга обстановка, от която желаеме да бъдем тази националноотговорна политическа мощ, която да извади страната от кризата”, сподели още Добрев. Той добави, че постоянно е подкрепял демократичния избор в Българска социалистическа партия и че няма нищо по-силно от това всеки социалист да даде своя глас, и да избере не просто ръководителя на Българска социалистическа партия, а пътя, по който да върви партията. „ Дали сме дорасли за този избор, ще разберем след няколко дни, тъй като каква я мислехме, каква в действителност стана”, сподели още претендентът за ръководител.

Според него благосъстоянието на Българска социалистическа партия е, че има разнообразни хора с визии. „ Мислех, че огромната палитра от претенденти може да покаже пред обществото другите гледни точки, поради които е била мощна нашата партия, тъй като тези хора, като едно семейство могат да намерят пътя дружно. Жалко, че към този момент не съумяваме да го покажем. Жалко, че даже се разминаваме и в срещите, а бих желал доста да се гледаме в очите, тъй като на следващия ден ще се наложи още веднъж да си приказваме и да търсим силата на всеки един от нас”, сподели в умозаключение Кирил Добрев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР