Никога не ми е пукало за астрологическите явления и не

...
Никога не ми е пукало за астрологическите явления и не
Коментари Харесай

Ретроградният Меркурий е измислица

Никога не ми е пукало за астрологическите феномени и нямам доверие на сходни нелепости, разгласи Фънки

" Ретроградният Меркурий е небивалица! Никога не ми е пукало за астрологическите феномени и нямам доверие на сходни нелепости ", с подигравка отбеляза Фънки. Изказването му е във връзка ретроградния Меркурий, който следва да стартира на 13 декември т.г. и ще продължи до 1 януари 2024 година. Ретроградният Меркурий е добре познато събитие в астрономията. Още от древността хората забелязали, че някои звезди са по-ярки от останалите и като че ли се местят по небето всяка нощ. Понякога планетите се забавят, връщат се обратно и по-късно още веднъж не престават напред.

Такива планети се назовават ретроградни и най-известна с това е Меркурий. На всеки четири месеца планетата Меркурий минава във очевидно ретроградно придвижване. Това е заблуда поради метода, по който Земята и планетите обикалят към Слънцето. Вярва се, че по време на това астрологическо събитие хората имат неприятен шанс, не трябва да вземат значими решения и да вършат съществени покупки.

" Вярвам в астрологията и постоянно си върша хороскопи за раждане на децата, рождени дни, бизнес и други значими събития. За ретроградния Меркурий съм скептично настроена и не трансформирам живота си по никакъв метод през този интервал. Купувала съм си нови придобивки по време на това астрологическо събитие и по-късно са ми служили, без да имам проблем с тях ", съобщи пред вестника Светлана Гущерова.

Луна описа, че в никакъв случай не си прави хороскоп, тъй като е вярваща и се уповава на Бога. " Знам, че всичко е в ръцете на Господ. И не обръщам внимание на несъществени неща, като това дали Меркурий е назадничав. Смятам, че съм персона, родена за огромни достижения, и Меркурий няма да застане на пътя ми. Хората би трябвало да сме подвластни от любовта, мъдростта и честността, а не от Меркурий ", показа кандидат-президентката.

На вярата в Господ, а не на астрологически събития се уповава и певицата Лияна. Изпълнителката счита, че Меркурий като част от Вселената има въздействие, само че при нея това въздействие е позитивно.

" Ние сме свързани с Вселената, само че като част от тази Вселена можем да създадем по този начин, че нещата да се случват в наша изгода, тъй като колкото основна част са планетите, толкоз основна част сме ние и като едни Божии частици. Носейки Божествената сила и обич в сърцата си, можем да взаимодействаме на Вселената. Независимо в каква фаза се намираме с религия и силата на мисълта можем да направляваме и обръщаме нещата в положителния им аспект ", положителна е изпълнителката.

Точно назад е мнението на Филип Буков, който от вестника научи, че влизаме в назадничав Меркурий.

" За мен няма значение дали Меркурий е назадничав. Аз се концентрирам върху други неща и в случай че не се случат, ги приписвам на това, че не съм вложил задоволително от себе си, а не на разположението на планетите. Не си диря извинения и оправдания и считам, че хора, които имат вяра в ретроградния Меркурий, провокират неслуките в живота си ", съобщи Буков, подсилен от гаджето си, която също не има вяра, че ретроградният Меркурий носи неприятен шанс.

" Вярвам, че космосът има въздействие върху развиването на индивида, само че нямам време да се задълбоча в астрологията, пък камо ли да си подчиня живота си на една планета. Истината е, че това, което ние създадем, оказва най-силно въздействие върху ориста ни ", рече и отсече Нешка Робева.

Като религиозен, само че не чак се дефинира Здравко от " Дует Ритон ". Изпълнителят показа, че ретроградният Меркурий евентуално въздейства на шанса ни, само че не е потвърдено дали въздействието е позитивно или негативно.

" Няма да изпадна в боязън, че нещо ще се случи, а ще имам вяра, че всичко ще е наред. Чрез мислите си човек дефинира бъдещето си. Не би трябвало да сме черногледи и да не се тормозим и опасяваме от това, което предвещава астрологията ", показа изпълнителят.

Колегата му в музикалния отрасъл Панайот Панайотов счете ретроградното придвижване на планетата за мистичност и показа, че като набожен християнин отхвърля всички мистични процеси.

Според имитатора на Лили Иванова - Стефан Илчев, в днешно време обръщаме внимание и търсим опрощение за всевъзможни неслуки в разположението на планетите.

" Гледам положително на нещата, без да ми е значимо какво се случва с планетите. Вероятно астрологията дава някакво отражение, само че като цяло човек би трябвало да има вяра в себе си и своите благоприятни условия, а не да прибягва към оправдания ", сподели Илчев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР