Никога не е излишно малко модно въхновение, което черпим от

...
Никога не е излишно малко модно въхновение, което черпим от
Коментари Харесай

Визия на деня: Ирина Шейк и нейната кокетна къса рокля

Никога не е ненужно малко фешън въхновение, което черпим от богатите и известните.

В този случай обръщаме погледите към една от най-красивите и известни манекенки в света - Ирина Шейк и нейната ежедневна, градска визия, подобаваща за разходки и срещи.

Папараците уловиха хубавицата да се разхожда по улиците на Ню Йорк, а стилните специалисти бързо отразиха, че облеклокото ѝ е повече от съвършено за случая.

Виж още:

Семпла, само че в това време доста изискан - такава е визията на Ирина. 34-годишната манекенка е заложила на къса светла рокля с прелестен десен. Роклята е съчетана с черно кожено яке (тип сако), което е с дължината на роклята. Този вид якета ще бъдат много съвременни през новия есенен сезон, който скоро стартира. 

Визията е приключена с чифт черни високи кожени боти и очила. Изборът на облекла, е обикновен, само че прави усещане. Също по този начин се реализира много елементарно, стига да имате сходен вид облекла в дрешника си.

Модни уеб сайтове означават, че след появяването на папарашките фотоси на Ирина, якето се е продало за часове, а и цената му е била изцяло налична - 49 $.

Виж още:

Изображение: Getty Images/Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР