Никога атмосферата в политиката не е била толкова остра. Коефициента

...
Никога атмосферата в политиката не е била толкова остра. Коефициента
Коментари Харесай

Първанов коментира бюджета на НЗОК

" Никога атмосферата в политиката не е била толкоз остра. Коефициента на потребно деяние на Народното събрание е прекомерно невисок. Може би като сурогат на отсъствието на потенциал, се употребява скандала”, сподели в предаването Георги Първанов, президент на България в интервала 2002-20012 г, съобщи Нова телевизия.

По думите му депутатите играят между тях. " Нищо друго не се случва”, сподели той.

" В българската политика се наложи мнението, че колкото си по-гръмогласен, толкоз по-добре ще те чуе електората. А в действителност хората желаят да им се вземат решение проблемите”, сподели президентът на България.

Първанов разяснява и бюджета на НЗОК, съгласно който пари за нови новаторски медикаменти през идната година няма да има. Според него президентът не трябва да връща данъчни закони. " За първи път обаче се замислих дали не бих направил отчасти несъгласие. Това е знакът на взаимност, в който българската страна дължи на хората”, съобщи той.

Държавният глава разяснява и планът за втора атомна централа. " Без тези реактори в " Козлодуй”, които имат експлоатационен период, без топлоцентралите, ние оставаме на мрачно. Ако приемем, че " таванът " за вложение е 10,5 милиарда, няма да се дават доста пари допълнително”, сподели той. По думите му нуклеарната енергетика си остава най-перспективната.

" Неслучайно по света се строи и то с интензивно държавно присъединяване. Това значи евтина и обезпечена сила. Тези, които са срещу, какво оферират отсреща? С какво ще запълним дупката, която се отваря?”, попита той.

Първанов даде мнението си и за случая, който се случи с държавния аероплан на път за Дубай. Според него отклоняването на държавния полет е станало по механически аргументи.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР