Ники Хейли, последният останал съперник на фаворита Доналд Тръмп за

...
Ники Хейли, последният останал съперник на фаворита Доналд Тръмп за
Коментари Харесай

Ники Хейли е готова да спечели първичните избори на републиканците в Невада, но победата ще бъде куха

Ники Хейли, последният останал противник на любимеца Доналд Тръмп за републиканската номинация за президент, е подготвена да завоюва първичните избори в Невада във вторник, само че ще бъде куха победа, защото господин Тръмп ще обезпечи всички делегати на щата в настрана съревнование в четвъртък.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън се чака елементарно да завоюва първичните избори на Демократическата партия във вторник, откакто господства в първото съревнование за номиниране на своята партия в Южна Каролина, в събота.

За гласоподавателите републиканци в Невада гласуването на републиканците във вторник е единствено някогашният дипломат в Организация на обединените нации Хейли като главен претендент. Следователно тя съвсем обезпечено ще завоюва, само че това е значително безсмислено.

Това е по този начин, тъй като единствено претенденти, участващи в настрана заседание на републиканците в четвъртък, могат да се състезават за 26-те делегати на щата на Републиканската национална спогодба през юли, когато партията публично номинира своя претендент.

Съпе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР