Ники Дойнов си е купил къща в ивайловградското село Горно

...
Ники Дойнов си е купил къща в ивайловградското село Горно
Коментари Харесай

Ники Дойнов с нова къща! Вложи в имот в село край границата с Гърция, жена му недоволна от инвестицията

Ники Дойнов си е купил къща в ивайловградското село Горно Луково. Населеното място се намира единствено на 1 километър от границата с Гърция, а парцелът, за който новинарят броил няколко хилядарки, бил изцяло зарязан и рушащ се, научи HotArena.

Всъщност в Горно Луково нямало жива душа от години. Селото, макар  известно с мраморната си земя, от дълго време останало без население и било пред изтриване от картата. Ники попаднал там напълно инцидентно по работа и се влюбил в атмосферата, която му навявала на тази в Тоскана, Италия. Решил да намери притежателите на една от постройките и се спазарил да я купи, писа „ Ретро “.

За момента нямал желание да ремонтира къщата си, която даже нямала покрив. Стените, построени напълно от камък, се крепели едвам – едвам, само че Дойнов желал да резервира чара на мястото и не възнамерявал да го трансформира във вила. Въпреки че нямал дори чешма, от време на време канел посетители и се шегувал, че единственото, което може да им предложи, е нощ под звездите.

Първа предпочитание да види мястото показала екранната му половинка Ани Салич, която от години е фен на дивата природа, а напоследък поддържа фигурата си с планински походи и катерене. Самият Ники, когато посещавал Горно Луково, отсядал на хотел в прилежащия Ивайловград, а маршрутът до селото минавал с велосипеда си. „ После се мятам на някоя поляна и си почивам от напрежението “, споделя новинарят.

Селският туризъм не се нравел на неговата половинка Петя, която била любителка на лукса и комфорта. Бившата моделка и стюардеса предпочитала Дойнов да я води на почивки в топдестинации из целия свят, вместо да я мъкне на село.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР