Никълъс Кейдж започва поредица за нецензурни думи по Нетфликс. Актьорът

...
Никълъс Кейдж започва поредица за нецензурни думи по Нетфликс. Актьорът
Коментари Харесай

Никълъс Кейдж започва шоу за псувни

Никълъс Кейдж стартира поредност за нецензурни думи по " Нетфликс ". Актьорът ще изследва зараждането и използването на псувните в британския език. Всеки епизод ще бъде отдаден на съответна дума от ненормативната лексика, която ще бъде обсъждана в исторически, етимологичен, попкултурен и занимателен аспект. Разбира се, fuck и damn ще бъдат измежду първите избори. Засега са планувани 6 епизода, а стартът е на 5 януари. В разискването с Кейдж ще се включват известни лица от огромния и дребния екран, само че също и лингвисти, експерти по когнитивно развиване и лексикографи, уточнява  " Гардиън ".

Ролите на Никълъс Кейдж постоянно включват истерични викове пред камера, само че артистът не е измежду най-псуващите артисти в киното. Той даже не влиза в Топ 10, сподели неотдавнашно изследване. Най-много нецензурни думи на екрана изричат Джона Хил, Леонардо ди Каприо и  - естествено - Самюел Джаксън. 

Снимачният график на Кейдж, чиято кариера от дълго време мина своя зенит, тези дни е много претрупан. Той снима две продукции за конкурента Amazon Prime  – биографичен игрален роман за живота на Джо Екзотик, звездата от сериала „ Цар Тигър “, и анимацията Hellfire. Работи и по „ Непоносимата тежест на големия гений “ - екшън комедия за креативен незадоволен и съвсем банкрутирал фиктивен артист на име... Никълъс Кейдж. Дали някой от тези филми ще съживи низходящата му отдавна кариера, или ще бъдат следващите халтури с фамозно име в надписите, следва да разберем.

Племенникът на Франсис Форд Копола (роден като Никълъс Ким Копола) започна с летящ старт в чичовите филми " Котън Клъб " и " Пеги Сю се омъжи ", както и в " Пилето " на Алън Паркър, " Лунатици " с Шер, " Да отгледаш Аризона " на братята Коен и " Диво сърце " на Дейвид Линч. След като завоюва " Оскар " за ролята на алкохолизиран сценарист в " Да напуснеш Лас Вегас " през 1996 г., кариерата му върви единствено надолу. В последните пет години той се е снимал в двайсет заглавия, от които доста въобще не стигат до огромен екран, а и останалите не са особена горделивост за една актьорска биография. 

Преди време Кейдж се оправда, че постоянно е приемал функции, с които не се гордее, с цел да припечелва нещо: " Трябва да преодолея грешките от предишното си и да се измъкна от финансовата дупка, само че като открия положителни филми. От друга страна, като всеки различен и аз би трябвало да си заплащам сметките. И работата ми е да играя. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР