Никакъв мирен план“ за Украйна не може да съществува, ако

...
Никакъв мирен план“ за Украйна не може да съществува, ако
Коментари Харесай

Кремъл: Всеки мирен план за Украйна трябва да признава новите региони на Русия

Никакъв „ кротичък проект “ за Украйна не може да съществува, в случай че не регистрира влизането на четири нови района в състава на Руската федерация. Това заяви пред публицисти прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков, визирайки Донецка, Луганска, Запорожка и Херсонска област.
„ Засега няма „ кротичък проект “ за Украйна, дано стартираме с това “, сподели представителят на Кремъл в отговор на молба да разяснява самодейността на украинския президент Володимир Зеленски да приготви „ кротичък проект “ до февруари, когато той би желал да организира " среща на върха за мира " в границите на Организация на обединените нации, оповестява ТАСС.

" Отново, не може да има " кротичък проект " за Украйна, който да не регистрира днешните действителности - с руската територия, с влизането на четири нови района в Русия ", акцентира Песков. " Нито един проект, който не регистрира тези действителностите, не може да твърди, че е мирен. "
Русия анексира четири украински района след референдуми през септември, отхвърлени от Киев и Запада като подправени. Освен това Москва на процедура не управлява напълно нито една от тези области, отбелязва Ройтерс.
Зеленски показа мирния си проект предишния месец. Той лобира за своята самодейност, която разиска с редица задгранични водачи, измежду които и президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, и призова за провеждането на международна среща на върха за мир на тази основа. Планът на Зеленски планува изтеглянето на съветските войски от интернационално приета територия на Украйна (т. е. от всички окупирани от 2014 година територии), оповестява Българска телеграфна агенция.

Източник: ТАСС, Българска телеграфна агенция
Следвайте " Гласове " в
 
 
 
 
 
 
 
28 Дек 202217828 Дек 202243228 Дек 2022124728 Дек 2022138528 Дек 202232128 Дек 2022625КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Дек 202276724 Дек 2022243117 Дек 2022133117 Дек 2022472
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР