Ник Кирьос заяви, че няма никакъв шанс“ да играе до

...
Ник Кирьос заяви, че няма никакъв шанс“ да играе до
Коментари Харесай

Кирьос: След като се оттегля, няма да ме видите повече


Ник Кирьос съобщи, че няма „ никакъв късмет “ да играе до 33-годишна възраст. Австралиецът, който през април навърши 28 години, все по-често бива преследван от контузии, като е изиграл единствено един мач от октомври насам. По време на демонстративния шампионат Ultimate Tennis Showdown в Лос Анджелис, където бе в ролята на треньор на Франсис Тиафо, още веднъж съобщи, че не възнамерява да е в Тура още дълго.

По време на шампионата Кирьос бе запитан дали счита, че може да играе на най-високо равнище даже откакто навърши 30 години, сходно на Рафаел Надал, Роджър Федерер и Новак Джокович. „ Никакъв късмет, няма метод “ – даже не се замисли миналогодишният финалист от Уимбълдън.

„ Няма никакъв късмет да играя до 33-годишна възраст. Ник Кирьос да играе на 33 е откачено. Няма да съм в Тура толкоз дълго. Обещавам ви, че откакто се отдръпва, няма да ме видите повече “ – добави международният №35.

„ Календарът е отвън надзор, а аз одъртявам. На 28 години съм, само че след всичкото пиянство и празненства се усещам като на 57 “.

По-рано през днешния ден стана ясно, че Кирьос няма да пази купата на предстоящя ATP 500 шампионат във Вашингтон. Австралиецът към момента не е възобновен от травмата в китката, поради която пропусна и Уимбълдън. Следващият шампионат, за който е подал поръчка, е започващият на 7 август Мастърс в Торонто.
Tenniskafe.com · Странната седмица с клей, допинг скандал и неспортсменско държание
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР