Ник Кирьос и Новак Джокович дълго време бяха в обтегнати

...
Ник Кирьос и Новак Джокович дълго време бяха в обтегнати
Коментари Харесай

Кирьос за тренировка на Джокович: В беда съм, ако трябва да правя същото

Ник Кирьос и Новак Джокович дълго време бяха в обтегнати връзки, само че загърбиха враждата при започване на годината, когато австралиецът отбрани обществено своя сътрудник и се разгласи срещу неговото депортиране от Мелбърн. Оттогава насам връзката сред двамата се усъвършенства и даже можем да кажем, че те стартираха самобитно другарство на тазгодишния Уимбълдън, където във финала се изправиха един против различен. Тогава Кирьос и Джокович размениха редица похвали един към различен, а самият досегашен номер едно се пошегува по какъв начин се надява това да е единствено началото на една прелестна връзка.

Впоследствие се стигна до спогодба сърбинът да почерпи на вечеря подгласника в шампионата, която по проект трябваше да се организира в Ню Йорк, само че към този момент не е несъмнено дали 21-кратният притежател на " мейджър " титли ще може да пътува за присъединяване на US Open, тъй като все още границите на Съединени американски щати са затворени за неимунизирани чужденци.

Вчера пък балканецът разгласява видео в своя Instagram, където показва по какъв начин тренира капоейра. Става дума за бразилско бойно изкуство, което комбинира детайли от битката и танците. Канберецът наподобява е останал извънредно впечатлен от акробатичните заложби на Джокович, тъй като не пропусна да разяснява клипа, завявайки по какъв начин се намира в сериозна неволя, в случай че би трябвало да прави същото, с цел да се трансформира в първенец от Големия шлем.
Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР