Ник Кирьос и Каспър Рууд имат дълга история помежду си

...
Ник Кирьос и Каспър Рууд имат дълга история помежду си
Коментари Харесай

Нeотразим: Кирьос обезличи Рууд за първата си победа над топ 10 играч от 2020-а!

Ник Кирьос и Каспър Рууд имат дълга история между тях и несъмнено не се долюбват, само че през днешния ден демонстрираха изцяло правилно държание в конфликта между тях на Мастърса в Индиън Уелс. Срещата сред двамата протече в духа на феърплея, за което отзив бяха множеството ръкопляскания от двете страни на мрежата, когато някой от тях се регистрира с положително осъществяване. В последна сметка по-нискоранкираният играч взе реванш за загубата си в Рим и записва първа победа над топ 10 тенисист, откогато надигра Стефанос Циципас при започване на 2020-а. Сега за Ник следва още по-сериозно тестване, защото за първи път ще се изправи против надарения Яник Синер.

Двубоят потегли по най-хубавия вероятен метод за Кирьос, който проби още в първия гейм, откакто се възползва от грешките на норвежеца. Оттам насетне непоставеният състезател се концентрира основно върху своите подавания и гледаше да рискува оптимално от ретур, заобикаляйки по-дългите замени. Това му носеше спорадични триумфи и скандинавецът ставаше все по-уверен от сервис линията. Световният номер осем стоеше прекомерно въздържан на корта, което позволяваше на канбереца да вкара мощните си удари в приложимост, а те постоянно летяха изцяло неспасяемо за неговия конкурент и скоро откриващият сет отиде в актива на някогашния четвъртфиналист.

Кирьос продължи да бъде по-активен от противника си и във втората част, в която можехме да забележим игра на един мирис от страна на двойковия първенец от Аустрелиън Оупън, чийто атакуващ метод се радваше на сериозен триумф и австралиецът още веднъж се откъсна напред с ранно осъществен брейк, чиято защита отново свърши нужната работа, с цел да забележим по какъв начин " неприятното момче на тениса " се класира за осминафиналната фаза - 6:4 6:4

Nick Moves Forward ➡ ousts Ruud 6-4 6-4 to set up a R4 encounter against Sinner!

Hasn`t dropped serve all week...
— Tennis TV (@TennisTV)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР