Ник Диаз не одобрява последните изказвания на Конър Макгрегър. Конър

...
Ник Диаз не одобрява последните изказвания на Конър Макгрегър. Конър
Коментари Харесай

Макгрегър предизвиква актьор, а Ник Диаз го поставя на мястото му

Ник Диаз не утвърждава последните изявления на Конър Макгрегър. Конър е считан от множеството почитатели за най-голямата звезда в смесените бойни изкуства. От най-обещаващия войник в Ирландия, той се трансформира в първенец на две дивизии в най-голямата ММА организация - Ultimate Fighting Championship (UFC) и записа името си в историята като един от най-успешните спортисти в света.

Дълго време Макгрегър се опитваше да получи дял от притежателите на UFC, само че това не се случи. Сега той наподобява, че на смешка провокира артиста Марк Уолбърг. Хуморът на ирландеца не се хареса на Ник Диаз.

Макгрегър употребява Туитър с цел да насочи предизвикването си към Уолбърг, следвайки това на Джъстин Бийбър към Том Круз:

I challenge Mark Walhberg on the very same card.
Back when mark wahlberg was marky mark, I’d’ve still slapped the ears off him and took my ufc shares back.#Shares #Streams #Dazn #Espn
McGregor Sports and Entertainment
— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA) June 10, 2019 На всичко това Ник Диаз отговори по следния метод:

“Защо искаш да се биеш с човек, който не може да се бие? Какво лайно си! Това е все едно да се биеш с съперник, вързан с белезници.” споделя боецът от Стоктън.

Макгрегър има история с братята Ник и Нейт. Конър изигра две срещи с по-малкия брат, които направиха чудеса за UFC. В първата си среща през март 2016 година, Диаз завоюва като удуши съперника си. Макгрегър съумя да вземе превес в реванша пет месеца по-късно и сграбчи мача посредством съдийско решение.

Това “скастряне” в интернет пространството е забавно, защото то идва единствено няколко седмици след забавно предложение на Майкъл Биспинг. В своя подкаст, " Графът " съобщи, че му харесва концепцията Макгрегър и Ник да провеждат дуел между тях. Ник Диаз не се е състезавал от януари 2015 година. Тогава той в началото загуби багра си против Андерсън Силва с единомислещо решение. Резултатът, обаче, бе преобърнат, когато Силва даде позитивен допинг тест след битката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР