Ние за разлика от нашите коалиционни партньори не сме залагали

...
Ние за разлика от нашите коалиционни партньори не сме залагали
Коментари Харесай

Йорданов: Предлагаме да се създаде комисия, която да контролира големите плащания в министерствата

" Ние за разлика от нашите съдружни сътрудници не сме залагали нещо поради избора на друго ", това съобщи Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.

" Продължаваме промяната " блокираха решението за пътищата. Позволиха да вършат подмятания в тяхно предложение, че ние имаме полза от това, което е титаничност на мисълта. Предлагаме всичко в пътното строителство да минава през Министерски съвет. Предлагаме основаване на парламентарна комисия, която да дава отговор за огромните заплащания във всички министерства ", добави той.

" Предлагаме това, с цел да може всички български жители да са спокойни, че никой няма да направи спекулация. В Министерството на финансите се харчат едни пари, които никой не знае по какъв начин се харчат. Може да се каже, че в Министерство на регионалното развитие не знае какво се случва. Всичко това почиства всички тези въпроси ", безапелационен беше той.

" Сега ще забележим дали тези, които са за нулева корупция дали ще поддържат това, което поставя нула на корупцията, тъй като всичко ще се случва пред очите на българските жители. Чудим се дали да не предложим за ръководител на тази комисия човек от опозицията, с цел да има още по-голям надзор ", добави Йорданов.

" Двете оферти сме ги внесли и в този момент ще забележим по какъв начин ще бъдат признати и гласувани, тъй като в случай че не бъдат признати ще имаме обосновани подозрения, че някой в тази страна прави неща на прикрито и че някой, приказвам за съдружните ни сътрудници, изобщо не осъзнават отговорността, която имат като ръководещи ", приключи той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР