Ние винаги сме предпочитали да се изявяваме като политици, не

...
Ние винаги сме предпочитали да се изявяваме като политици, не
Коментари Харесай

Биков за изборния номер на ГЕРБ за вота: 7 е божествено число

" Ние постоянно сме предпочитали да се изявяваме като политици, не като нумеролози. За нас номерът няма значение, има значение нашите членове и симпатизанти във всички обитаеми места, на които разчитаме за безапелационна победа на тези избори, която да постави завършек на тази политическа неустойчивост, в която живяхме в последните три години ". Това разяснява националният представител Тома Биков откакто жребият в ЦИК дефинира ГЕРБ да са под номер 7 в интегралната бюлетина. Все отново на въпрос с какво свързва седмицата, той отвърна: " С Бог, това е божественото число и се надяваме, че е за положително. Но в случай че разчитахме на числата, най-вероятно нямаше да сме спечелили нито едни избори ". Той надява да се постави завършек на политическата неустойчивост и акцентира, че в случай че се разчита единствено на цифрата, няма по какъв начин да се завоюват избори.

Биков изрази вяра, че ГЕРБ ще опровергае всички клюки за сделки около локалния избор.

" Нашите структури в София са в цялостна готовност. За нас София е цел, само че не самоцел - тъй като знаем, че в София, в случай че няма кмет на ГЕРБ, може да се повтори това злощастно ръководство, на което ставаме очевидци към този момент 3 години. Няма да допуснем София да става поле на опити ", отсече той. И увери, че ГЕРБ стои зад Антон Хекимян. На въпрос за какво Бойко Борисов не се появява с претендента им за кмет на столицата, той отговори: " Лидерът на партия ГЕРБ ще се появи с всички претенденти, с които може ".

" Ние имаме претенденти във всички общини в страната, в селата. Най-вероятно няма да може с всички да се появи, само че с Антон Хекимян сигурно ще се появи, тъй като това е най-големият град. Подкрепяме изрично Антон Хекимян и имаме вяра, че ще завоюва ", увери Биков.

Депутатът уточни, че ГЕРБ в никакъв случай не са се оправдавали нито с гласоподавателите, нито с Министерство на вътрешните работи в случай че не печелят. Търсим в себе си в случай че сме създали някакви неточности, дай Боже, че сме намерили верния път. Сигурен съм, че ще победим съществено ", сподели той, представен от " 24 часа ".

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР