Ние трябва да отговорим на въпроса за това как ще

...
Ние трябва да отговорим на въпроса за това как ще
Коментари Харесай

Христо Иванов: Корупцията започва от руския модел

Ние би трябвало да отговорим на въпроса за това по какъв начин ще се ръководи България и той се подразделя на два доста значими въпроса - въпросът за войната и въпросът за корупцията. Това съобщи в пленарната зала ръководителят на ПГ на " Демократична България " Христо Иванов в декларация във връзка края на 47-мото Народно заседание.

,,Въпросът за корупцията изисква смяна в положението на националната политическа система'', сподели Иванов.

Той уточни, че се изисква преди всичко избор за това каква политическа просвета носим - дали на едноличните решения или на груповите решения и шерване на отговорността.

Трябва да намерим метод да реализираме единодушие да реформираме прокуратурата, тъй че тя да бъде ничия, с изключение на на закона и с изключение на на националния интерес, съобщи Иванов.

По въпроса за войната той сподели че корупцията стартира от съветския модел.

,,Ние би трябвало да можем, каквото и да мислим за Русия, да се надигнем пред действителността, че сме обект на агресия'', разяснява той и добави, че би трябвало да защитим нашия метод на живот, нашата независимост и нашия модел на икономическо развиване.

Трябва да отговорим на въпроса по какъв начин ще управляваме България, тъй че да се оправим с тези две големи провокации - корупцията и войната. Това е нашата отговорност в идната акция, разяснява Христо Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР