Ние тръгваме обединени и силни в тези избори, тръгваме за

...
Ние тръгваме обединени и силни в тези избори, тръгваме за
Коментари Харесай

Ваня Григорова, кандидатът за кмет на БСП за България: Тръгваме за победа на местните избори

Ние тръгваме обединени и мощни в тези избори, тръгваме за победа, съобщи претендентът за кмет на обединението " Българска социалистическа партия за България ".

Днес локалната коалиция записва претендента си за кмет Ваня Григорова, листата за общински съветници, както и претендентите за районни кметове в Общинската изборна комисия. Водач на листата е също Ваня Григорова.

 

Няма по какъв начин да мислим за поддръжка на различен претендент, сподели Григорова и съобщи, че " балотажът най-малко ни е обезпечен ". В идващия един месец ще търсим поддръжка от непредставените политически софиянци, изключително от работещите хора, означи претендентът за кмет.

 

По думите ѝ главният им конкурент е апатията на хората. Хората, които желаят смяна, само че за жалост са толкоз демотивирани и разочаровани, постоянно излъчени, че доста мъчно могат да бъдат накарани да дадат гласа си за някой, който даже харесват, сподели Григорова. Тя даде обещание, че през този един месец тя и екипът ѝ ще се срещне с допустимо най-вече хора, изключително от крайните квартали. Според Григорова диалогът с съперниците би трябвало да е за политики и хрумвания.

 

Трябва да забележим къде се припокриват концепциите ни с съперниците и къде са разграничителните линии, добави тя. За да гласоподават рационално и осведомено, жителите би трябвало да чуят нашите хрумвания и то в спор, съобщи Ваня Григорова.

 

Тя сподели, че почита всеки претендент за кмет на столицата, " тъй като не е елементарно да се изправиш пред погледите на над 1 милион столичани ".

 

Приоритетните ни цели са да прегледаме договорите за концесии, приватизациите и метода, по който продължава да се презастроява столицата без авансово да е обезпечена пътна или обществена инфраструктура, сподели претендентът на Българска социалистическа партия за кмет.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР