Ние спечелихме вече изборите, защото принудихме партии с противоположни платформи

...
Ние спечелихме вече изборите, защото принудихме партии с противоположни платформи
Коментари Харесай

Красен Кралев: Обединението на ПП и „ДеБъ“ е на принципа „орел, рак и щука“

„ Ние спечелихме към този момент изборите, тъй като принудихме партии с противоположни платформи да се обединят. Политическа партия и Демократична България са непримирими в доста връзки, само че рейтингът им се срутва стремително. За злощастие Демократична България, които са от нашето семейство ЕНП в Европа, изпраха облика на провалилите се нахалници от „ Продължаваме промяната “. Това ще се отрази и хората виждат защо става въпрос. “

Това съобщи кандидат-депутатът от ГЕРБСДС – Варна Красен Кралев при представянето на листата на обединението в морската столица.

И даде обезпокоителен образец с наболял проблем от Варна – достъпът на МПС в Морската градина.

„ Фалшът на листата на Политическа партия – Демократична България проличава най-ярко точно в парка. Хора с противоположни позиции се събраха – Благомир Коцев от ресторант „ Хоризонт “, който нападна всички заповеди на кмета на Варна, спря достъпа на някои участници до Алея първа, само че не и на всички места, в това число и до заведението си. От друга страна имаме „ непримиримите “ Стела Николова, Изабела Иванова и Антон Тончев от „ Варна може да отбрани Морската си градина “, които не реагират на Коцев в листата, без значение от прокламираната цел да пазят парка. Това беше и до момента в който Коцев беше регионален шеф, ратуващ за свободен достъп до избрани зони в морската градина “, разкри Красен Кралев.

Според него Политическа партия се утвърждават като извънредно лява и рискова за страната партия.

„ Саботираха бюджета, вкараха страната в тежка икономическа рецесия, сходна на тази от ръководството на Българска социалистическа партия по време на Жан Виденов. Ето образец за лицемерието и фалша, ще прибавя и образец и от моята процедура. „ Промяната “ даде нарастване на всички бюджети на министерства, единствено не и за туризма – останаха 20 млн. лева Крайно незадоволителни, само че това е тяхната идея “, уточни още вторият в листата на ГЕРБ-СДС във Варна.

Гледайте във видеото на Мариана Стойкова,:

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР