Ние сме за гласуването с машини, разчитайчки, че ще е

...
Ние сме за гласуването с машини, разчитайчки, че ще е
Коментари Харесай

Борисов от Тетевен: 600 починали за три дни - голи хора тичат по болниците, пълен хаос

Ние сме за гласуването с машини, разчитайчки, че ще е почтено и честно, само че какво се получава. Работата ни е да обясняваме. Това разяснява водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ изясни, че съгласно ЦИК ще има 11932 машини, за които би трябвало да има 59660 карти и 23 864 флашки. По думите му по отношение на секциите има 905 непотребни, които би трябвало да се разпилян из най-натоварените секции. За всяка една машина в изборната секция се дават 5 бр. карти.

" И в този момент продължаваме нататък. Какво вършат сътрудниците от " Сиела норма "? И имаме няколко въпроса към тях. Пак желая да уточня, че откакто ЦИК е разпоредила би трябвало да имаме толкоз машини, толкоз флашки, толкоз карти. Ние ги хванахме, че при складовете при същите наши машини има 228 машини плюс още 150. И тези 905, които са в обращение и с които се демонстрира по какъв начин се гласоподава ", разяснява Борисов.

" Вярно ли е, че на територията на България са пристигнали 28 кашона или близо 16 000 флашки? Тези флашки дружно с тези 228 и тези 150 ще бъдат ли употребявани на изборите? Някой знае ли? Вярно ли е, че тези флашки са разтоварени в един митнически склад и са минали като цесия? Защо на цесия? Защото по този начин минават неусетно. Твърдя, че в един митнически склад на Аерогарата стоят 28 кашона с флашки ", сподели той.

Председателят на ГЕРБ изясни, че флашките са от Тайван, като посочи, че по груби сметки те костват 44 лева за 8 гб., а в нашата комерсиална мрежа костват тези флашки по 8-10 лв..

" Снощи възмущението ми стигна връхна граница, когато чух изказване, че тези машини са за аварийни елементи. Четирима души с роднински и партийни връзки заместват 100 000 души и те ще обобщат тези далавери. ЦИК споделя, че при положение, че машината за гласоподаване не започва или спре да работи, в случай че са две машини, се прехвърляме единствено на другата, а в случай че е единствено една и тя се счупи и не могат да се оправят техническите машини до 20 минути, гласуването продължава с хартиени бюлетини. Къде написа аварийни елементи и ремонт ", попита Борисов.

" Само за три дни над 600 умряли имаме. Голи хора тичат по лечебните заведения, учебните заведения в половината страна работят, в другата половина - не. А заглавията в медията са, че са пуснали децата в учебно заведение. В половината страна не са пуснали, тъй като такива проби трябваше да се вземат август или септември, когато трябваше да се готвим за пика на вълната ", разяснява той.

" Но в нещо друго са доста положителни - в тегленето на заеми. Изтеглиха 1,8 милиарда лева дълг и в този момент са декларирали още половин милиард в понеделник, когато ще имаме нов парламент. Този дълг ще го връщат децата ни. Докато се занимават с нелепости, с чекмеджета, с това кой по какъв метод прави секс, и монтажи, за жалост, теглят по половин милиард. Като страхът ги налази, вадят компромати. Вадете, колкото желаете ", сподели още Борисов.

" Хванахме ги с машините, с картите, в този момент ги хванахме и с флашките. Кой обаче след това ще оправи тези задължения. Това са 2 милиарда лева Ние след това няма да даваме по 50 лева на пенсионерите, тъй като ще би трябвало да затягаме коланите и да ги връщаме. А Радев ще ги изпука в този момент. Нали събираха повече пари? И никой не знае защо ще отидат тези пари ", добави той.

" А Христо през вчерашния ден се снима през резиденцията в Бояна. Аз не съм там от половин година. Ице, няма те на картата, двамата харварди те издухаха. Все не можеш да хванеш ръка. Тамън се нагласиш да управляваш и някой пристигна и те издуха, първо беше Слави, а в този момент Киро и Асен. Не ти отива да правиш това с Черепа и ортаците на Радев ", сподели още Борисов.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР