Ние сме убедени евроатлантици, ние сме съюзници в НАТО и

...
Ние сме убедени евроатлантици, ние сме съюзници в НАТО и
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: В най-тежките времена имаме най-слабото правителство

Ние сме уверени евроатлантици, ние сме съдружници в НАТО и когато има заплаха за демокрацията и свободата на хората, това би трябвало да бъде изразено доста обществено. Както е казано в едно стихотворение - дорде е мъничка змията, да ѝ строшим главата, съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ депутатът от и някогашен министър на опазването на здравето проф. във връзка предлагането на партията България да се включи в общите старания и да даде военна помощ на Украйна.

Трябва да кажем ясно, че Русия е агресор и това, че Украйна се бори за свободата и демокрацията, е една обща война на демократичния свят против агресора, добави той.

За голямо страдание в най-тежките времена ние имаме най-слабото и най-нерешителното държавно управление, което се опасява да изрази ясна позиция, която не е подкрепена и от съдружните сътрудници. В момента с ръководещата коалиция се прави опит, който ще коства доста скъпо на българските жители. Тази коалиция към този момент не се харесва на никого, сподели проф. Ангелов.

По думите му специфичните служби би трябвало да ревизират компанията, с която държавното управление подписа меморандум за над 1 милиарда $.

Такава национално виновна позиция липсва. Защо беше отхвърлено предлагането ни за основаване на парламентарна комисия по случая – нещо се крие ли, попита депутатът от.

Тази политическа настройка пристигна със поръчка за връщане на парламентаризма, в Народното събрание щеше да се взема решение всичко. Оказа се, че нищо не се взема решение в Народното събрание, а се оказа, че взема решение в нечий кабинет. Нито има парламентаризъм, нито има бистрота. А тези хора бяха определени за това. Оказа се, че те преследват някакви корпоративни ползи, които в последна сметка ще бъдат платени от българските жители, акцентира проф..

Според някогашния здравен министър държавното управление не е направило нищо за ръководство на пандемията от COVID-19. Той предизвести, че защото равнището на имунизация у нас е доста ниско, към 30%, има възможност пандемията " да ни удари пестник ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР